reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy piątkowo:tak:

a teraz ja juz po rozmowie z mamusia...słuchajcie przyjezdza na miesiąc,ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy..bo ona chce niespodzianke zrobic juz jej pisałam,ze jak zrobi niespodzinake to ja udusze..... a po nowym roku przyjezdzaja juz na stałe... :tak::tak::tak::-) mega sie ciesze;)
Super że wkońcu spotkasz się z mamusią i że Mari pozna wreszcie babcię. Cięszę się razem z Wami.

hej dziewczynki. Mam ta prace:tak: troche mi zal Lutka:-(
Gratulacje. A Lutuś to mądry chłopczyk i napewno sobie poradzi bez mamusi.

A ja muszę wam się pochwalić , pierwszy raz w życiu, a mam już troszkę lat na karku, zaczęłam sama i to z własnej woli ćwiczyć:szok::-). No niestety ta oponka sama nie spadnie:no:
Gratuluję i zazdroszczę samozaparcia:-)

Jutro mamy wizyte kontrolna u kardiologa, trzymajcie mocno kciuki zeby nie trzeba byla isc do szpitala:sorry::sorry::sorry::sorry:
Kciuki bardzo mocno zaciśnięte:tak:

A po pracy nie miałam czasu, bo zachciało mi sie robić gołąbki i była u mnie siostra i farbowała mi wloski, mam na głowie cappucino:-), chciałam się pochwalic, ale jakoś nie mogę sobie fotki zrobić bo wychodzą mi die brody i się wkurzyłam i pokasowałam:zawstydzona/y::no:
Po pracy masz szybciutko poprosic któregoś z chłopaków żeby Ci pstyryknoł zdjęcie i natychmiast masz nam się tu pokazac

Wszystkiego najlepszego dla mojej synowej najcudowniejszej ,najslodszej , najkochanszej ,i w ogóle naj naj naj od teściowej i ukochanego który śle tysioc caluskow:tak:
Natalka z całego serduch dziękuje Kacperkowi i teściowej za życzonka:tak:
A to coś specjalnego dla Kasperka wybrane paluszkiem przez Natalkę:tak:

Załączniki

• glitery-pl_pluszowe-misie8.jpg
    glitery-pl_pluszowe-misie8.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 46
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów!!:-);-)
Sto latek dla KORNELKI i NATALKI !!!!!!
DZIĘKUJEMY:tak::tak::tak:

napije sie ktos ze mna kawki bo zaraz uciekam do mojej babci i bede dopiero okolo 14 mam ptasie mleczko zapraszam:tak:
Ja chętnie:tak:

Cześć dziewczynki!!! Nie bijcie za to że mnie tak długo nie było! Starałam sie, ale niestety miałam takie strasznie wypełnione te dwa tygodnie ostatnie że na nic nie miałam czasu!
Postaram się wszystko nadrobić!!!! Obiecuję!!!!!!!:sorry::sorry:

Lubicie mnie nadal????:-(
nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja Cię nadal lubię:-)

reklama
Do góry