reklama
Noooooo wreszcie
Za kare teraz nadrabiaj wszyyyyyyystkie posty![]()

tygrysek82
Fanka BB :)
Hej witam z poranną kawką

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witamy piątkowo

A to coś specjalnego dla Kasperka wybrane paluszkiem przez Natalkę

Super że wkońcu spotkasz się z mamusią i że Mari pozna wreszcie babcię. Cięszę się razem z Wami.a teraz ja juz po rozmowie z mamusia...słuchajcie przyjezdza na miesiąc,ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy..bo ona chce niespodzianke zrobic juz jej pisałam,ze jak zrobi niespodzinake to ja udusze..... a po nowym roku przyjezdzaja juz na stałe...:-) mega sie ciesze
![]()
Gratulacje. A Lutuś to mądry chłopczyk i napewno sobie poradzi bez mamusi.hej dziewczynki. Mam ta pracetroche mi zal Lutka:-(
Gratuluję i zazdroszczę samozaparcia:-)A ja muszę wam się pochwalić , pierwszy raz w życiu, a mam już troszkę lat na karku, zaczęłam sama i to z własnej woli ćwiczyć:-). No niestety ta oponka sama nie spadnie
![]()
Kciuki bardzo mocno zaciśnięteJutro mamy wizyte kontrolna u kardiologa, trzymajcie mocno kciuki zeby nie trzeba byla isc do szpitala![]()

Po pracy masz szybciutko poprosic któregoś z chłopaków żeby Ci pstyryknoł zdjęcie i natychmiast masz nam się tu pokazacA po pracy nie miałam czasu, bo zachciało mi sie robić gołąbki i była u mnie siostra i farbowała mi wloski, mam na głowie cappucino:-), chciałam się pochwalic, ale jakoś nie mogę sobie fotki zrobić bo wychodzą mi die brody i się wkurzyłam i pokasowałam![]()
Natalka z całego serduch dziękuje Kacperkowi i teściowej za życzonkaWszystkiego najlepszego dla mojej synowej najcudowniejszej ,najslodszej , najkochanszej ,i w ogóle naj naj naj od teściowej i ukochanego który śle tysioc caluskow![]()

A to coś specjalnego dla Kasperka wybrane paluszkiem przez Natalkę

Załączniki
mamusia2008
mamusia Karolinki
100 latek kochana Natalciu
dużo uśmiechu
zabawek
słodyczy
i grzecznych rodziców
życzą
twoja imienniczka ciotka Natalka i Karolinka
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów!!:-);-)
DZIĘKUJEMYSto latek dla KORNELKI i NATALKI !!!!!!

Ja chętnienapije sie ktos ze mna kawki bo zaraz uciekam do mojej babci i bede dopiero okolo 14 mam ptasie mleczko zapraszam![]()

nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja Cię nadal lubię:-)Cześć dziewczynki!!! Nie bijcie za to że mnie tak długo nie było! Starałam sie, ale niestety miałam takie strasznie wypełnione te dwa tygodnie ostatnie że na nic nie miałam czasu!
Postaram się wszystko nadrobić!!!! Obiecuję!!!!!!!
Lubicie mnie nadal????:-(
mamusia2008
mamusia Karolinki
Wszystkiego najlepszego dla
Hani , Marysi ,Alicji
oraz Oskarka
100 latek kochani
Hani , Marysi ,Alicji
oraz Oskarka
100 latek kochani
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY CIOTECZCE I KAROLINCE
100 latek kochana Natalciu
dużo uśmiechu
zabawek
słodyczy
i grzecznych rodziców
życzą
twoja imienniczka ciotka Natalka i Karolinka

A MY OCZYWIŚCIE ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO CO NAJSŁODSZE I NAJPIĘKNIEJSZE WSZYSTKIM WSPÓŁŚWIĘTUJĄCYM
reklama