reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dagulla specjalnie dla ciebie ;-) Kurde teraz jak lampa rozswietlila tv i szafke to widac same paluchy:szok:

Załączniki

• DSC01988.jpg
    DSC01988.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01989.jpg
    DSC01989.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
lilac maly zostawal tylko jak juz z Adrianem i nigdy nie na dluzej (nie dluzej niz 4 godz) kilka razy byl z kuzynka-najdluzej 2h
On jest na cycusiu jescze wiec jest mamusiowy bardzo:zawstydzona/y:

siemanizacja kochane:-):-)
Madzienko,rajty w drodze;-)
Cypryska,ja nie wiem,jak Cie czytam to mysle sobie ze ze mna cos nie tak,bo ja nie mialam problemu zostawic Marianka z nianka,a czas pracy mam nie do konca normowany,wiec czasami pracuje od 7.30 do 14,a czasami od 7.30 do 18....Wrecz musze Ci powiedziec,ze teraz ten czas ktory spedzamy razem jest o wiele bardziej intensywny,wesoly,przytulankowo-rozpieszczeniowy:-)..
Wszystkim kochanym cioteczkom dziekujemy za pamiec o wczorajszych urodzinkach,a wszystkim dzisiejszym swietujacym skladamy najlepsze i najserdeczniejsze zyczonka:)!!!

no a ja musze wam zapodać tu dwa fochy::tak:

po pierwsze siedzę z kawą i....moim nieudanym sernikiem, a wy gdzie polazły???

a po drugie, to dzięki dziewczyny, bo do tej pory nie doczekałam się przepisu na sernik wiedeński

no dobra wybaczam;-), ale na resztę mam nadal focha:tak:
no ja z sernikiem wiedenskim nie pomoge gdyz nigdy nie robiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale dziś zabieram sie za szarlotkę z kokosem:-D:-D:-D:-D

Martqię siędzisiaj strasznie,bo Mari ma od wczoraj rano podwyzszoną temperaturke.....wczoaj miała 37,9- 38, a dzisiaj o 10 połozyła sie spacku i spała do 12:20 byłam w szoku takim :szok: wstała chce ja przebrac a ona cała rozpalona, policzki czerwone i miala 39 ale poczekalismy z daniem czegos na zbicie i poki co ma 38,7.....nie wiem czy cos dac czy nie.... do tego ma rozwolnienie.....:-:)-:)-(co zagladam w pielsuzke to jest taka kupcia z delikatnym sluzem np i taka musi byc wodnista,bo prawie cała wsiaka w pieluszke....

Karolinko
u nas to samo, może tempraturka troche nizsza ae kupki teraz pojawilly sie takie wodniste, biegunkowe....

I juz sama nie wiem czy iść na ta imprezkę...przeciez ja tam zamartwię sie na smierć:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

s
Madzienko,rajty w drodze;-)

Dzieki Kochana....:-)

Karolinko
u nas to samo, może tempraturka troche nizsza ae kupki teraz pojawilly sie takie wodniste, biegunkowe....

I juz sama nie wiem czy iść na ta imprezkę...przeciez ja tam zamartwię sie na smierć:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dzieki Kochana....:-)
U nas jak Filipkowi wychodziły 4 zabki jednoczesnie to miał własnie podwyższoną temeraturke do 38 stopni i kupki z 6 dziennie ( norma u niego to 1 gora 2) wodnieste

reklama
Do góry