reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
lilac maly zostawal tylko jak juz z Adrianem i nigdy nie na dluzej (nie dluzej niz 4 godz) kilka razy byl z kuzynka-najdluzej 2h
On jest na cycusiu jescze wiec jest mamusiowy bardzo
On jest na cycusiu jescze wiec jest mamusiowy bardzo

Dagulla specjalnie dla ciebie ;-) Kurde teraz jak lampa rozswietlila tv i szafke to widac same paluchy![]()
mmmmmmmmm

Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
dagulla ty to potrafisz zepsuc dobry humor

bedzie dobrze, musisz w to wierzyćlilac maly zostawal tylko jak juz z Adrianem i nigdy nie na dluzej (nie dluzej niz 4 godz) kilka razy byl z kuzynka-najdluzej 2h
On jest na cycusiu jescze wiec jest mamusiowy bardzo![]()
siemanizacja kochane:-):-)
Madzienko,rajty w drodze;-)
Cypryska,ja nie wiem,jak Cie czytam to mysle sobie ze ze mna cos nie tak,bo ja nie mialam problemu zostawic Marianka z nianka,a czas pracy mam nie do konca normowany,wiec czasami pracuje od 7.30 do 14,a czasami od 7.30 do 18....Wrecz musze Ci powiedziec,ze teraz ten czas ktory spedzamy razem jest o wiele bardziej intensywny,wesoly,przytulankowo-rozpieszczeniowy:-)..
Wszystkim kochanym cioteczkom dziekujemy za pamiec o wczorajszych urodzinkach,a wszystkim dzisiejszym swietujacym skladamy najlepsze i najserdeczniejsze zyczonka
!!!
Cypryska,ja nie wiem,jak Cie czytam to mysle sobie ze ze mna cos nie tak,bo ja nie mialam problemu zostawic Marianka z nianka,a czas pracy mam nie do konca normowany,wiec czasami pracuje od 7.30 do 14,a czasami od 7.30 do 18....Wrecz musze Ci powiedziec,ze teraz ten czas ktory spedzamy razem jest o wiele bardziej intensywny,wesoly,przytulankowo-rozpieszczeniowy:-)..
Wszystkim kochanym cioteczkom dziekujemy za pamiec o wczorajszych urodzinkach,a wszystkim dzisiejszym swietujacym skladamy najlepsze i najserdeczniejsze zyczonka
tygrysek82
Fanka BB :)
no a ja musze wam zapodać tu dwa fochy:
po pierwsze siedzę z kawą i....moim nieudanym sernikiem, a wy gdzie polazły???
a po drugie, to dzięki dziewczyny, bo do tej pory nie doczekałam się przepisu na sernik wiedeński
no ja z sernikiem wiedenskim nie pomoge gdyz nigdy nie robiłamno dobra wybaczam;-), ale na resztę mam nadal focha![]()

Martqię siędzisiaj strasznie,bo Mari ma od wczoraj rano podwyzszoną temperaturke.....wczoaj miała 37,9- 38, a dzisiaj o 10 połozyła sie spacku i spała do 12:20 byłam w szoku takimwstała chce ja przebrac a ona cała rozpalona, policzki czerwone i miala 39 ale poczekalismy z daniem czegos na zbicie i poki co ma 38,7.....nie wiem czy cos dac czy nie.... do tego ma rozwolnienie.....:-
-
-(co zagladam w pielsuzke to jest taka kupcia z delikatnym sluzem np i taka musi byc wodnista,bo prawie cała wsiaka w pieluszke....
Karolinko u nas to samo, może tempraturka troche nizsza ae kupki teraz pojawilly sie takie wodniste, biegunkowe....
I juz sama nie wiem czy iść na ta imprezkę...przeciez ja tam zamartwię sie na smierć

s
Dzieki Kochana....:-)
tygrysek82
Fanka BB :)
U nas jak Filipkowi wychodziły 4 zabki jednoczesnie to miał własnie podwyższoną temeraturke do 38 stopni i kupki z 6 dziennie ( norma u niego to 1 gora 2) wodnieste
Karolinko u nas to samo, może tempraturka troche nizsza ae kupki teraz pojawilly sie takie wodniste, biegunkowe....
I juz sama nie wiem czy iść na ta imprezkę...przeciez ja tam zamartwię sie na smierć
Dzieki Kochana....:-)
reklama
U nas jak Filipkowi wychodziły 4 zabki jednoczesnie to miał własnie podwyższoną temeraturke do 38 stopni i kupki z 6 dziennie ( norma u niego to 1 gora 2) wodnieste
U nas identyko,5-6 kupali,temp 38...