reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku Bliźniaczkowi to tylko troszkę słoneczka,bo mówi,że pochmurno,a u nas to i chmury i deszcz i strasznie brzydko to my chcemy więcej słonka:-p:-p

Martusia ja bałam się tej nocy,bo Fabian wczoraj w południe spał 2,5 godziny,a później zasnął po 16:00 i obudził się o 18:30.Bałam się,że późno zaśnie,ale zasnął o 20:00 więc myślałam,że w nocy nie pośpi.A zrobił sobie tylko tą godzinną przerwę:tak: On ogólnie to jakoś tak nie spokojnie śpi...

A Fabiano też już padł,więc piję kawkę:-) I mam chwile przerwy...Na to żeby ogarnąć mieszkanie,zebrać pranie,nastawić nowe,wywiesić...To się nazywa przerwa:sorry2:

Tygrysku Bliźniaczkowi to tylko troszkę słoneczka,bo mówi,że pochmurno,a u nas to i chmury i deszcz i strasznie brzydko to my chcemy więcej słonka:-p:-p

Martusia ja bałam się tej nocy,bo Fabian wczoraj w południe spał 2,5 godziny,a później zasnął po 16:00 i obudził się o 18:30.Bałam się,że późno zaśnie,ale zasnął o 20:00 więc myślałam,że w nocy nie pośpi.A zrobił sobie tylko tą godzinną przerwę:tak: On ogólnie to jakoś tak nie spokojnie śpi...

Patrycja też od jakiegoś czasu niespokojnie śpi- wędruje po całym łóżeczku, siada przez sen. Może wreszcie jakiś ząbek się wykluje:tak:

Taaaa, nie ma to jak te nasze przerwy- zwłaszcza, że od świtu do nocy sama:P

Beciaczku ja nic nie wiedziałam,że wybierasz się do Polski,a dzisiaj mi się śniło,ze u mnie byłaś:eek::tak: Później śniła mi się jeszcze Ollcia,że się spotkałyśmy;-)

Aniu, nic nie stoi na przeszkodzie :tak::tak::tak:

Jutro znowu wybieram się na masaż, no i kurcze chyba wrócę do tych tabletek błonnik z chromem i ananasem bo mi się przytyło 3 kg :zawstydzona/y: a jeszcze co do masażu to jutro będę mieć łączony odchudzający i bańka chińska.

Blizniaki, Ty to widzisz najlepiej jak ten czas leci, Twoje chłopaki już słyszą że są sexi :-D

Martusia Fabian to chyba nigdy spokojnie nie spał:sorry: Ale czekam cierpliwie aż zacznie;-)

Ollcia no wiesz jak już śnisz mi się po nocach to chyba faktycznie trzeba by się spotkać:-D;-)

Dziewczyny,a oglądałyście ostatnio rozmowy w toku co była ta dziewczyna,która w rok schudła 100 kilo???Ona ćwiczyła po 5,6 godzin dziennie.Ja nie wiem skąd ona miała siłę żeby ważąc tyle robić takie ćwiczenia...szok.

Ostatnia edycja:
no i co chudlas od tego blonnika?
a ja zaczelam 2 dni temu robic cwiczenia AW6:tak::tak::tak:
najpierw cwicze, a potem mezul masuje mi brzuch

wiesz co, no niby schudłam 1,5 kg, ale może też dzięki temu że bardziej się pilnowałam, później stwierdziłam że zrobię sobie przerwę z tabletkami bo nie czułam się zbyt dobrze, jakoś tak mnie mdliło. No i też sobie trochę odpuściłam :zawstydzona/y: zrobiłam to rafaello Cyprysiowej i kurcze było takie pyszne że nie mogłam nie zjeść :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D no i efekt to + 3kg :confused2: ehhh :eek:

Ollcia no wiesz jak już śnisz mi się po nocach to chyba faktycznie trzeba by się spotkać:-D;-)

:tak::tak::-D

Dziewczyny,a oglądałyście ostatnio rozmowy w toku co była ta dziewczyna,która w rok schudła 100 kilo???Ona ćwiczyła po 5,6 godzin dziennie.Ja nie wiem skąd ona miała siłę żeby ważąc tyle robić takie ćwiczenia...szok.

ja oglądałam, akurat robiłam wtedy baleyage u fryzjera ;-):tak: ale laska była niesamowita, 300% metamorfoza :tak::szok: naprawdę super wyglądala na końcu

O kurcze, a gdzie się podziało imię:szok::zawstydzona/y:

a to nie wiedziałaś że tak masz? już 2 albo 3 dni :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry