87mArTuSia
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Dzien dobry:-)
Właśnie dziecko mi zasnęło, więc mam chwile spokoju.
Chociaż humor średni, bo od kilku dni ten mój mnie tak wkurza- z każdej pierdoły wychodzi kłótnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry :-)

On ogólnie to jakoś tak nie spokojnie śpi...
Tygrysku Bliźniaczkowi to tylko troszkę słoneczka,bo mówi,że pochmurno,a u nas to i chmury i deszcz i strasznie brzydko to my chcemy więcej słonka
Martusia ja bałam się tej nocy,bo Fabian wczoraj w południe spał 2,5 godziny,a później zasnął po 16:00 i obudził się o 18:30.Bałam się,że późno zaśnie,ale zasnął o 20:00 więc myślałam,że w nocy nie pośpi.A zrobił sobie tylko tą godzinną przerwęOn ogólnie to jakoś tak nie spokojnie śpi...

Beciaczku ja nic nie wiedziałam,że wybierasz się do Polski,a dzisiaj mi się śniło,ze u mnie byłaśPóźniej śniła mi się jeszcze Ollcia,że się spotkałyśmy;-)

a jeszcze co do masażu to jutro będę mieć łączony odchudzający i bańka chińska.
no i co chudlas od tego blonnika?Jutro znowu wybieram się na masaż, no i kurcze chyba wrócę do tych tabletek błonnik z chromem i ananasem bo mi się przytyło 3 kga jeszcze co do masażu to jutro będę mieć łączony odchudzający i bańka chińska.

Ale czekam cierpliwie aż zacznie;-)
;-)Martusia, a Ty co to masz za reklamę w suwaczku?![]()

no i co chudlas od tego blonnika?
a ja zaczelam 2 dni temu robic cwiczenia AW6
najpierw cwicze, a potem mezul masuje mi brzuch
zrobiłam to rafaello Cyprysiowej i kurcze było takie pyszne że nie mogłam nie zjeść 

no i efekt to + 3kg
ehhh 
Ollcia no wiesz jak już śnisz mi się po nocach to chyba faktycznie trzeba by się spotkać;-)

Dziewczyny,a oglądałyście ostatnio rozmowy w toku co była ta dziewczyna,która w rok schudła 100 kilo???Ona ćwiczyła po 5,6 godzin dziennie.Ja nie wiem skąd ona miała siłę żeby ważąc tyle robić takie ćwiczenia...szok.
ale laska była niesamowita, 300% metamorfoza 
naprawdę super wyglądala na końcuO kurcze, a gdzie się podziało imię![]()