reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia no wyglądała super,ale ja bym się bała takich ćwiczeń ważąc 156 kilo:sorry: Na pewno nie obejdzie się bez jakiś uszkodzeń stawów czy mięśni.Przecież to jest kawał ciała.Ale mnie też strasznie dziwi jak można aż tak się zapuścić...156 kilo w wieku 19 lat:szok: I jak widać ani choroba ni nic,bo w rok schudła 100 kilo.Więc można.Nie wiem co bym musiała zrobić żeby ważyć aż tyle.Dla mnie to nie do pojęcia:no:
A widziałaś tego pierwszego chłopaka???On taki chudy,a waży 92 kilo:szok: Musiał być wysoki,bo gdzie on te kg miał???

reklama
Ollcia no wyglądała super,ale ja bym się bała takich ćwiczeń ważąc 156 kilo:sorry: Na pewno nie obejdzie się bez jakiś uszkodzeń stawów czy mięśni.Przecież to jest kawał ciała.Ale mnie też strasznie dziwi jak można aż tak się zapuścić...156 kilo w wieku 19 lat:szok: I jak widać ani choroba ni nic,bo w rok schudła 100 kilo.Więc można.Nie wiem co bym musiała zrobić żeby ważyć aż tyle.Dla mnie to nie do pojęcia:no:
A widziałaś tego pierwszego chłopaka???On taki chudy,a waży 92 kilo:szok: Musiał być wysoki,bo gdzie on te kg miał???

Dla mnie to też nie do pojęcia, zeby nastolatka yle ważyła, i to z własnej w sumie winy:szok: Ja cokolwiek bym robiła to chyba bym nie dobila do takiej wagi:-D

Hello,

my właśnie przy śniadanku, Tatuś dziś pracuje cały dzień, a my po śniadanku na drobne zakupki idziemy po mięsko, bo krupniczek dziś będzie:tak:

jejku, jeszcze nie wierze, że już za 2tyg będę w PL:-D

a Wiki chyba wyczuwa mamusi radość, bo tak się grzecznie bawi jak nigdy:tak::szok: bo teraz to i ja poznałam, co to jest mieć dziecko wszędzie, włazi, gdzie popadnie, na wszystko sie wspina, rano juz taka lampke stojącą zdążył przewrócić:tak:dobrze, że nie na siebie, tylko obok, mamy taką mała lodóweczkę na napoje, to ta wiecznie otwarta jest i wszystko z niej powyciągane....ufff...długo by opowiadać:tak::-D

O słuchaj na zakupy to nie wiem ale możemy Was odwiedzić:tak::-)

bardzo chętnie!:tak::tak:a potem my odwiedzimy was, i będziemy sie tak odwiedzać, hihi;-):-Dsuper

Beciaczku ja nic nie wiedziałam,że wybierasz się do Polski,a dzisiaj mi się śniło,ze u mnie byłaś:eek::tak: Później śniła mi się jeszcze Ollcia,że się spotkałyśmy;-)...

Aniu, ja też nie wiedziałam, że jadę:-Dpodjęliśmy dezycję w ciągu dwóch dni,
a Ty skąd dokładnie jesteś, bo nie pamiętam

Beciaczku, fajny urlopik Ci sie szykuje. A co tam z tym urzędem? Przeżyli jakoś Twoje najscie?:-D

dzięki Bliźniaczku, to był urząd, który przyznaje dodatek do mieszkania, wstrzymali nam to na jakiś czas, bo nam sie sytuacja zmieniła(znaczy skończył się mój macierzyński i jestem bezrobotna obecnie)i musieli rozważyc to jeszcze raz, ale że tym razem 2x więcej nam się należy to sie migali tak juz 2 m-ce, to sie w końcu wkurzyłam, bo jak wpadliśmy na ten pomysł z wyjazdem do PL, stwierdziliśmy, że musimy wiedzieć, kiedy pieniążki będą, żeby móc wszystko zorganizować finansowo.No i dopiero, jak im się narzucać zaczęłam, to jak juz tam doszłam to akurat Pani siedziała nad moim wnioskiem:-Ddobre co, i na bieżąco mi wszystko powiedziała...i tak był jeden powód, żeby z nimi powalczyć trochę, ale to już nie jest takie ważne, więc już nie będę męczyć was nadmiarem informacji;-):-Dnajważniejsze, że będzie juz lepiej od tej pory.

Patrycja też od jakiegoś czasu niespokojnie śpi- wędruje po całym łóżeczku, siada przez sen. Może wreszcie jakiś ząbek się wykluje:tak:

u nas to już norma:-D:tak:

Martusia, a Ty co to masz za reklamę w suwaczku? :-p:-p:-p:-D

no właśnie tez zauważyłam, kiedyś chyba było Patrycja?

Mamusia jak tam 6weidera?mnie to cały czas mięśnie brzucha bolą:-D, wczoraj zapomniałam, to może przez jeden dzień mi troche odpoczną

Martusia nastolatka czy nie ja sobie tego po prostu nie wyobrażam.I nie chodzi o wygląd,bo dla mnie nie ma znaczenia jak człowiek wygląda,ale o zdrowie.Jak można tak o siebie nie dbać?Aż tak?Ja teraz czuję,że ważę ciut za dużo i szukam w sobie siły żeby coś z tym zrobić,a przynajmniej żeby nie ważyć ani trochę więcej,a żeby doprowadzić się do takiego stanu???Normalnie szok.

Beciaczku ja jestem z Jeleniej Góry.Także gdybyś wybierała się w góry Szklarska,Karpacz to ja zapraszam:tak:
A o tym jak dzieciaczki szaleją to nawet mi nie mów...Ja już czasem psychicznie wysiadam...Teraz Fabian wymyślił nowa rzecz...Otwiera muszlę od toalety...To mnie już przerasta:zawstydzona/y:;-) Moze wszędzie zaglądać,wywalać,ale nie do kibelka:szok: Tylko nie tam!:szok::-p

dziewczyny, jeśli o wagę chodzi, to powiem wam, że ja juz wiem, że to jest możliwe tak się zapuścić, znam osobę młodą zanaczę, której ,,coś''nie wiem co wyssało całą energię:szok:siedzie w domu 24na dobę, jak ja wyciągasz na spacer głupi, to wymyśla głupie preteksty, bo nie ma siły, bo jej się nie chce, nie robi kompletnie nic, tylko całymi dniami w łózku, albo na kompie, żal mi takiej osoby, bo przy jej,,diecie''to ona juz z 80waży:tak:a więc na pytanie, jak to można zrobić, no właśnie tak siedząć, jedząc i kompletnie nic nie robiąc....ale nam to moje drogie nie grozi, bo każda z nas jest aktywna chociaż w minimalnym stopniu, bo niestety wszystkie wiemy, przy dziecku nie da się leżeć:-p:tak::-D

Beciaczku ja jestem z Jeleniej Góry.Także gdybyś wybierała się w góry Szklarska,Karpacz to ja zapraszam:tak:
A o tym jak dzieciaczki szaleją to nawet mi nie mów...Ja już czasem psychicznie wysiadam...Teraz Fabian wymyślił nowa rzecz...Otwiera muszlę od toalety...To mnie już przerasta:zawstydzona/y:;-) Moze wszędzie zaglądać,wywalać,ale nie do kibelka:szok: Tylko nie tam!:szok::-p

no tak daleko to ja chyba nie dotre, ale dziękuje za zaproszenie

kibelek?łooo matko, no u nas narazie jeszcze nie ma takiego zainteresowania i na szczęście:tak:

Beciaczku 80 kilo to jeszcze nie tak źle.Do tych 156 to jeszcze drugie tyle.A wydaje mi się,ze do tego to daleka droga...

Z tym zwiedzaniem to Twój Wiktorek dopiero zaczyna.Fabian przejrzał już całe mieszkanie 100 tysięcy razy,wiec ileż można...W końcu mu się znudziło i poszukuje dalej:sorry: Teraz bardzo interesująca jest kostka w toalecie:zawstydzona/y:

A ja ostatnio dałam coś nowego nie wiem czy ktoś widział:ninja2:

reklama
Tygrysku Bliźniaczkowi to tylko troszkę słoneczka,bo mówi,że pochmurno,a u nas to i chmury i deszcz i strasznie brzydko to my chcemy więcej słonka:-p:-p
Chitruska:crazy:
Właśnie też zrobułam sobie kawke wiec sie z Toba napiję, hyba że juz skończyłaś:sorry:

Blizniaki, Ty to widzisz najlepiej jak ten czas leci, Twoje chłopaki już słyszą że są sexi :-D
No, synów mam sexi, a ja to juz stara du...:zawstydzona/y::no:, nie chcxę mysle co to będzie z 3-4 lata, ja nie chcę żeby oni byli dorośli:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry