Hello,
my właśnie przy śniadanku, Tatuś dziś pracuje cały dzień, a my po śniadanku na drobne zakupki idziemy po mięsko, bo krupniczek dziś będzie
jejku, jeszcze nie wierze, że już za 2tyg będę w PL
a Wiki chyba wyczuwa mamusi radość, bo tak się grzecznie bawi jak nigdy

bo teraz to i ja poznałam, co to jest mieć dziecko wszędzie, włazi, gdzie popadnie, na wszystko sie wspina, rano juz taka lampke stojącą zdążył przewrócić

dobrze, że nie na siebie, tylko obok, mamy taką mała lodóweczkę na napoje, to ta wiecznie otwarta jest i wszystko z niej powyciągane....ufff...długo by opowiadać

O słuchaj na zakupy to nie wiem ale możemy Was odwiedzić

:-)
bardzo chętnie!

a potem my odwiedzimy was, i będziemy sie tak odwiedzać, hihi;-)

super
Beciaczku ja nic nie wiedziałam,że wybierasz się do Polski,a dzisiaj mi się śniło,ze u mnie byłaś

Później śniła mi się jeszcze Ollcia,że się spotkałyśmy;-)...
Aniu, ja też nie wiedziałam, że jadę

podjęliśmy dezycję w ciągu dwóch dni,
a Ty skąd dokładnie jesteś, bo nie pamiętam
Beciaczku, fajny urlopik Ci sie szykuje. A co tam z tym urzędem? Przeżyli jakoś Twoje najscie?
dzięki Bliźniaczku, to był urząd, który przyznaje dodatek do mieszkania, wstrzymali nam to na jakiś czas, bo nam sie sytuacja zmieniła(znaczy skończył się mój macierzyński i jestem bezrobotna obecnie)i musieli rozważyc to jeszcze raz, ale że tym razem 2x więcej nam się należy to sie migali tak juz 2 m-ce, to sie w końcu wkurzyłam, bo jak wpadliśmy na ten pomysł z wyjazdem do PL, stwierdziliśmy, że musimy wiedzieć, kiedy pieniążki będą, żeby móc wszystko zorganizować finansowo.No i dopiero, jak im się narzucać zaczęłam, to jak juz tam doszłam to akurat Pani siedziała nad moim wnioskiem

dobre co, i na bieżąco mi wszystko powiedziała...i tak był jeden powód, żeby z nimi powalczyć trochę, ale to już nie jest takie ważne, więc już nie będę męczyć was nadmiarem informacji;-)

najważniejsze, że będzie juz lepiej od tej pory.
Patrycja też od jakiegoś czasu niespokojnie śpi- wędruje po całym łóżeczku, siada przez sen. Może wreszcie jakiś ząbek się wykluje
u nas to już norma

no właśnie tez zauważyłam, kiedyś chyba było Patrycja?
Mamusia jak tam 6weidera?mnie to cały czas mięśnie brzucha bolą

, wczoraj zapomniałam, to może przez jeden dzień mi troche odpoczną