Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja kolezanka miala, i z tego co wiem to robila bardzo czesto badania,czyli czesiej jak raz w miesiacu, no i coreczka jest zdrowiutkaCześć kochane.
Mam pytanie, bardzo bardzo ważne. Moja przyjaciółka jest w ciąży i ma grupę krwi minusową. Czy któraś z Was miała konflikt krwi??? Czy coś trzeba przyjmować na początku ciąży, czy na końcu?? Bardzo proszę o odpowiedzi :-)
moja kolezanka miala, i z tego co wiem to robila bardzo czesto badania,czyli czesiej jak raz w miesiacu, no i coreczka jest zdrowiutka

A ile Mati waży?Robimy te badania, bo we wtorek jedziemy do przychodni do Poznania w sparawie tego, że tak mało przybiera, dostalismy skkierowanie od pediatry ... choć ja mysle, że on ładnie przybierał na wadze i nie wiem o co jej chodzi, ale nie zaszkodzi jechać
Dobrą masz pamięc kochana, ona prawie zawsez na spacerkach spała i tak jest do tej pory, czasem sobie siedzi i sie rozgląda.Blizniczku zazdrościmy, ale z tego co pamiętam Madzia zawsze była grzeczna na spacerkachnasze darły się w gondolach a Madzia nie...dobrze pamiętam...
U nas noszenia na rękach nie bylo, raczej brak spacerkow przez chorobe:--
-(
, a ja myślałam że wszystkie dzieci lubią
Niestety kochana nie pomogę, bo ja nie miałamMam pytanie, bardzo bardzo ważne. Moja przyjaciółka jest w ciąży i ma grupę krwi minusową. Czy któraś z Was miała konflikt krwi??? Czy coś trzeba przyjmować na początku ciąży, czy na końcu?? Bardzo proszę o odpowiedzi :-)
Patrysia ja mam minusowa.....ale u nas konfliktu nie ma.....tak czy siak mialam czesciej badania krwi i to wszystko....moj ginekolozka mówiła mi, ze przy pierwszym dziecku nie ma problemu.....dopiero przy drugim robią jakies specjalne badania....Cześć kochane.
Mam pytanie, bardzo bardzo ważne. Moja przyjaciółka jest w ciąży i ma grupę krwi minusową. Czy któraś z Was miała konflikt krwi??? Czy coś trzeba przyjmować na początku ciąży, czy na końcu?? Bardzo proszę o odpowiedzi :-)

Cześć kochane.
Dzięki mamusiu :-) To jej pierwsze dziecko, więc ma stresa![]()
A ja kończę pracę i spadam do domku, do dzieci i garów, na jutro wzięłam sobie wolne, więc czeka mnie 3 dni wolnego hura
Dobrą masz pamięc kochana, ona prawie zawsez na spacerkach spała i tak jest do tej pory, czasem sobie siedzi i sie rozgląda.
Jeśli nie była noszona, to moze po prostu nie lubi spacerków, a ja myślałam że wszystkie dzieci lubią
![]()

a drugie, ogromna prośba, mamusie które daja mleczko BEBILON 2 czy moge was prosic na opiece o zdjęcie składu???
bo Wiki ma APTAMIL 3 niby to jakis odpowiedni, ale wolałabym sama sprawdzić, bo nie wiem czy mam robić zapas na te 4 tyg czy kupić w PL BEBILON???z góry wielkie dzięki dziewczyny
, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy 
jest w bloku, na ostatnim pietrze :-

ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie
za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka 
, aha i duuuuuuży balkon 

, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić
, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować 

Juz pisze