Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjeChwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.

no zaniedbujesz nasprzepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego netaale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam
ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...
ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac
przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing
ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?

Patrysiu my z mezem mamy konflikt, ja mam Rh-, a on +. I sytuacja wyglada tak, ze praktycznie przy pierwszym dziecku nie ma zagrozenia, jedynie robi sie czesciej badania na przeciwciala Anty Rh i jesli dzieciatko dziedziczy czynnik Rh po ojcu to po porodzie podaje sie matce zastrzyk z przeciwcialami, zeby nie bylo zagrozenia dla kolejnego dzieciatka. U mnie Filip odziedziczyl czynnik Rh po mnie, wiec tego problemu nie bylo. W kazdym badz razie niech kolezanka sie nie martwi, bo przy pierwszym dzieciaczku nie ma powodow do niepokoju, a poza tym w dzisiejszych czasach konfikt serologiczny nie jest jakis strasznym problemem;-)Cześć kochane.
Mam pytanie, bardzo bardzo ważne. Moja przyjaciółka jest w ciąży i ma grupę krwi minusową. Czy któraś z Was miała konflikt krwi??? Czy coś trzeba przyjmować na początku ciąży, czy na końcu?? Bardzo proszę o odpowiedzi :-)
Cześć mamuski :-)
Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy
jest w bloku, na ostatnim pietrze :-
wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper
ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie
za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka
, aha i duuuuuuży balkon
, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić
, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować
Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić![]()
Chwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.
Patrysiu my z mezem mamy konflikt, ja mam Rh-, a on +. I sytuacja wyglada tak, ze praktycznie przy pierwszym dziecku nie ma zagrozenia, jedynie robi sie czesciej badania na przeciwciala Anty Rh i jesli dzieciatko dziedziczy czynnik Rh po ojcu to po porodzie podaje sie matce zastrzyk z przeciwcialami, zeby nie bylo zagrozenia dla kolejnego dzieciatka. U mnie Filip odziedziczyl czynnik Rh po mnie, wiec tego problemu nie bylo. W kazdym badz razie niech kolezanka sie nie martwi, bo przy pierwszym dzieciaczku nie ma powodow do niepokoju, a poza tym w dzisiejszych czasach konfikt serologiczny nie jest jakis strasznym problemem;-)

przepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego netaale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam
ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...
ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac
przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing
ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?