reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie:-)
wpadłam pochwalić się,że z naszą wątróbką jest wszystko ok:-) byłysmy wczoraj ponownie w poradni gastro.. i wszystko się zregenerowało tylko nerkę mamy powiększoną z powodu infekcji w moczu:-(
poza tym ja się wciąż kuruję, bo złapalo mnie jakieś choróbsko i modle się aby Bianka sie nie zaraziła,bo dopiero co ją podleczyłam a tu masz teraz mnie wzieło
:wściekła/y:
miłego dnia laseczki

reklama
hey

My od 6 wstawałyśmy.
Teraz Młoda już po jogurcie i kanapeczkach dokucza mi.

Nom a tak poza tym to w przyszłym tyg zamawiamy zabwaki na urodziny Pysi.
Już się doczekać nie moge haha:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.

Wszystkiego Najlepszego dla Magdusi,Martusi,Zosi i Krystianka:-):-):-)rośnijcie zdrowo kochane dzieciaczki:tak::tak:;-);-)
100 latek dla was

i my sie witamy
kurcze jestem zalamana, i w szoku, dzwonila mama i mowi ze juz 40 osob zmarlo na Ukraine przez ta durna grypie swinska, w moim miescie 5 osob, w tym kobieta ciezarna, Boze co sie dzieje na tym swiece, tak sie martwie o swoich bliskich:-(:-(:-(
a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)
wpadłam pochwalić się,że z naszą wątróbką jest wszystko ok:-) byłysmy wczoraj ponownie w poradni gastro.. i wszystko się zregenerowało tylko nerkę mamy powiększoną z powodu infekcji w moczu:-(
poza tym ja się wciąż kuruję, bo złapalo mnie jakieś choróbsko i modle się aby Bianka sie nie zaraziła,bo dopiero co ją podleczyłam a tu masz teraz mnie wzieło
:wściekła/y:
miłego dnia laseczki
Bardzo dobre wiadomości, super ze Bianeczka zderowa. A Ty się kuruj biedulko.
Wszystkiego Najlepszego dla Martusi,Zosi i Krystianka:-):-):-)rośnijcie zdrowo kochane dzieciaczki:tak::tak:;-);-)
Podpinamy się! Sto latek kochani !!!!

Duuuużo drówka, zabawek, miłości, słodyczy i tego czego sama by sobie życzyła .... sto latek dla mojej najgrzeczniejszej na świecie kochanej synowej Madzi :-D

Dzień dobry :-D

i my sie witamy

kurcze jestem zalamana, i w szoku, dzwonila mama i mowi ze juz 40 osob zmarlo na Ukraine przez ta durna grypie swinska, w moim miescie 5 osob, w tym kobieta ciezarna, Boze co sie dzieje na tym swiece, tak sie martwie o swoich bliskich:-(:-(:-(

a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja​
O matko ! Aż tyle osob ... straszne! A z tymi maskami to nie zaciekawie, przeciez powinni w takiej sytuacji mieć ich pod dostatkiem.

super ze z watroba juz oki a zta nerka to cos powaznego:eek:
nerka jest powiększona przez infekcję w moczu i powinna dojść do siebie jak wyleczymy inf, tylko,że inf ciagle powraca i nie wiem co robie nie tak:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
100 latek dla was

i my sie witamy
a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja
szoooook:no::no::no::no: oby do nas nie dotarło to choróbsko:no:

Agaciu dzięki za miłe słowka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry