reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Chwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.
GRATULACJE OGORMNE:*:*
a ja mam pytanko:które mamy latały z maluchami??bo nie wiem czy wózek to jest dla nich norma czy liczy się jako kolejny bagaż???bo przy bukowaniu nie było żadnej informacji, i nie wiem czy ma dzwonić i się pytasz czy nie ma takiej potrzeby?

a drugie, ogromna prośba, mamusie które daja mleczko BEBILON 2 czy moge was prosic na opiece o zdjęcie składu???
bo Wiki ma APTAMIL 3 niby to jakis odpowiedni, ale wolałabym sama sprawdzić, bo nie wiem czy mam robić zapas na te 4 tyg czy kupić w PL BEBILON???z góry wielkie dzięki dziewczyny

Wózek dla dziecka do 2 roku jest normą i nie trzeba go nigdzie zgłaszać. Za przewożenie wózka nic nie płacisz.

A co do mleczka to nasza Lilka tu w UK jest na Aptamilu a w Polsce popdawałam jej Bebilon i nie było problemu.[/QUOTE]
Nikado Ty to nas dopiero ZANIEDBUJESZ.....szok w trampkach:p hahah:tak::-D:-p
Witajcie:-)
wpadłam pochwalić się,że z naszą wątróbką jest wszystko ok:-) byłysmy wczoraj ponownie w poradni gastro.. i wszystko się zregenerowało tylko nerkę mamy powiększoną z powodu infekcji w moczu:-(
poza tym ja się wciąż kuruję, bo złapalo mnie jakieś choróbsko i modle się aby Bianka sie nie zaraziła,bo dopiero co ją podleczyłam a tu masz teraz mnie wzieło
:wściekła/y:
miłego dnia laseczki
Bardzo sie ciesze,ze jest dobrze......no i zdrówka dla Ciebie i trzymam kciuki,zeby Bianeczka się nie zaraziła :tak::tak::tak:
hey

My od 6 wstawałyśmy.
Teraz Młoda już po jogurcie i kanapeczkach dokucza mi.

Nom a tak poza tym to w przyszłym tyg zamawiamy zabwaki na urodziny Pysi.
Już się doczekać nie moge haha:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.
Ja widze Marzycielko, że Wy tak samo jak my wstajecie.....Mari po tej zmianie czasu wstaje 6-6:30 MAX......zwariuje:p hahhha ale chodzi spac normalnie o 21.....
100 latek dla was

i my sie witamy
kurcze jestem zalamana, i w szoku, dzwonila mama i mowi ze juz 40 osob zmarlo na Ukraine przez ta durna grypie swinska, w moim miescie 5 osob, w tym kobieta ciezarna, Boze co sie dzieje na tym swiece, tak sie martwie o swoich bliskich:-(:-(:-(
a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja
Mamusiu własnie oglądałam Dzien Dobry TVN itambyło o tymiodrazu pomyślałam oTwoich bliskich.....jejku ,zeby ich to omineło....z całego serduszka trzymama kciuki.... trzeba byc dobrej mysli.....:tak::tak::tak::tak:
Straszne to co sie tam dzieje i z tymi aptekami i w ogole....jakies nieporozumienie....

Nio a my wstałysmy po 6 standard.....a teraz Mari łapie drzemke....

Wczoraj do reszty siadł nam telewizor, który ostatnio działałna dwa stukniecia u góry i jedno z prawej strony :-p:-D a do tego Mri załatwiła pilota i wczoaj jezdzilismy za nowym.....no i kupilismy.....na roaty oczywiscie,bo inaczej nie dałoby rady....ale jest BAJERA :tak::tak::tak:

Kochani solenizanci nasi najdrożsi.....
Madziu
nasza iskierko przesłodziutka ,
Martusiu
i Zosiu
mega buziaczki i czego sobie tylko zapragniecie,najlepiej grzecznych rodziców:P
życzy Cioteczka i Mariczka;*

mis_i_duzy_bukiecik_kwiatow%5B1%5D.1194977748.66ggdfsto8ii4vmq3jtlsvm0h7.jpg

Nio i mój zięciuniu KRYSTIANKU najsłodszy na świecie i najprzystojniejszy- to oczywiste!!!!!
Wszystkiego najdziecinniejszego i najkochańszego, dużo uśmiechu, radości, miłości
życzą Ci Mariczka i Teściówka;*

44.JPG

Mamusiu własnie oglądałam Dzien Dobry TVN itambyło o tymiodrazu pomyślałam oTwoich bliskich.....jejku ,zeby ich to omineło....z całego serduszka trzymama kciuki.... trzeba byc dobrej mysli.....:tak::tak::tak::tak:
Straszne to co sie tam dzieje i z tymi aptekami i w ogole....jakies nieporozumienie....

dzieki kochana, strasznie sie martwie:-(, tylko siedze na stronach ukrainskich i czytam:szok:

Cześć mamuski :-)

Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić :tak:, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy :tak::tak: jest w bloku, na ostatnim pietrze :-(:wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper :tak::tak::tak: ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie :zawstydzona/y: za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka :tak::tak:, aha i duuuuuuży balkon :tak::tak::tak:, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić :tak:, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować :wściekła/y:

Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić :tak::tak::tak:

super!! Edee, kochaniutka, cieszę się razem z Tobą :tak::tak::tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Magdusi,Martusi,Zosi i Krystianka:-):-):-)rośnijcie zdrowo kochane dzieciaczki:tak::tak:;-);-)

sto lat :tak::tak::tak:

i my sie witamy

kurcze jestem zalamana, i w szoku, dzwonila mama i mowi ze juz 40 osob zmarlo na Ukraine przez ta durna grypie swinska, w moim miescie 5 osob, w tym kobieta ciezarna, Boze co sie dzieje na tym swiece, tak sie martwie o swoich bliskich:-(:-(:-(

a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja​

:szok: o Boże :no::no::-(:-(:-( Mamusiu, mam nadzieję że to nie w rejonie gdzie mieszka Twoja rodzinka :-(

no wlasnie, a teraz sie doczytalam, ze to wcale nie ta swinska grypa, tylko jakis nieznany wirus, a apteki sobie podniosly ceny na leki
"Nieznane wirusy" zabijają na Ukrainie - władze grożą aptekom- Onet.pl - Wiadomości -30.10.2009

:wściekła/y::wściekła/y: skurczybyki

reklama
Witajce Kochane.
Nie pisałam jakiś czas, ale kurcze jakoś tak dziwnie mam, ze jak przez parę dni się nie odzywam to ciężko mi się zabrać i napisać cokolwiek... Mimo to podczytywałam Was prawie codziennie:tak: Poza tym Filip utrudnia mi kontakt z Wami, jak tylko widzi, ze siadam do kompa to podchodzi, wspina mi sie po nogach i chce zebym go na rece wziela, a jak tego nie zrobie to drze sie w nieboglosy:wściekła/y: Wiec mam szanse posiedziec tutaj jedynie wieczorem, kiedy maly juz spi, a wtedy zwykle maz kompa okupuje albo w ciagu dnia jak Filip spi, a przyznam szczerze, ze ostatnio przez ta pogode czesto klade sie z nim:tak:
Dziewczynki czy jak wyglada spanie waszych dzieciaczkow w zwiazku ze zmiana czasu? U nas niestety rano pobudka godzine wczesniej, czyli miedzy 6 a 7, ale wieczorem zasypia po staremu, czyli 20-21, jakby nie moglo byc na odwrot:confused: I przez to tak dzien strasznie mi sie dluzy... Masakra
Wlasnie mi Filip zasnal. To juz druga drzemka dzisiaj. W ogole po tej zmianie czasu wiecej spi w ciagu dnia. Rano 1,5-2 godz po przebudzeniu spi 1,5-2 godz, pozniej po 2,5-3 godz od kolejnej pobudki jakies1,5 godz i jeszcze poznym popoludniem ok 16-17 spi ok godzinki. Ale z tego powodu akurat nie narzekam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry