pyciolek87
Mama Alexa:*
a ja jestem wsciekla dzisiaj caly dzien.Meble kuchenne zamawialismy z 9 tygodni temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!montaz mial byc w przyszlym tygodniu ale debile zadzwonili i powiedzieli ze maja awarie i meble beda dopiero za 3 tygodnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

łoooo matko tez bym się wściekłaa ja jestem wsciekla dzisiaj caly dzien.Meble kuchenne zamawialismy z 9 tygodni temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!montaz mial byc w przyszlym tygodniu ale debile zadzwonili i powiedzieli ze maja awarie i meble beda dopiero za 3 tygodnie![]()

kawena mnie wlasciwie kawa nie dziala nawet czesto po kawie ide spac
ale ja ide sobie zrobic herbate ;-)
ola no niestety:-( o 2.40 sie zaczyna ale nim bedzie ich walka to kilka jak nie kilkanascie innych![]()
dagulla pewna jesteś? oni walczął bodajrze o 21 45...aż zaraz sprawdzę,bo gala to już się chyba zaczyna
hmm na stronie pudziana to niby pozostało 8 minut do walki łoo matko to ja już nic nie wiem
to chyab za 8 minuyt sie ta cała zaczyna a ich walka o 21 45 z tego wynika:
Konfrontacja Sztuk Walki, dziś, 21.45, Polsat

...Jam wie,bom ja fanka boksu;-)
..
....Ale gdzie tu na tym koncu swiata...Nawet piwa w sklepie nie kupie,sa tylko dwa specjalne sklepy z alkoholem,monopolowe znaczy sie,w 50 tysiecznym miescie
..Dobre,co...??Jak w Pl widze cale stoisko monopolowe na stacji benzynowej to nie wiem o co kaman..

łoooo matko tez bym się wściekła![]()
chcielismy sie na swieta juz wprowadzic....gonilismy z reszta jak dzikie swinie a na meble padlo ze nie wyrobiapyciolu no rozumiem rozne przypadki losowe sie zdazaja ale zeby az tyle czasu![]()

dobre,dobre...jeszcze mi sie przypomniałoprzyszła dzis do mnie dziewczyna odkupic ciuszki po Kacprze i tak sobie gadamy a ja do niej czy chłopcyka czy dziewczynke bedzie miala
![]()

tekscior dniajeszcze mi sie przypomniałoprzyszła dzis do mnie dziewczyna odkupic ciuszki po Kacprze i tak sobie gadamy a ja do niej czy chłopcyka czy dziewczynke bedzie miala
![]()