tygrysek82
Fanka BB :)
A My to co???? przeciez masz nas!!!!!!!!!!;-);-);-);-)ja też !!! nie licząc nielicznych odwiedzin, lub spacerków z kumpelami, i tak dzień i NOC :-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A My to co???? przeciez masz nas!!!!!!!!!!;-);-);-);-)ja też !!! nie licząc nielicznych odwiedzin, lub spacerków z kumpelami, i tak dzień i NOC :-
-(
Ja nie piję, tylko herbatke na rozgrzanie. Mnie ta walka w ogóle nie interesuje, nie lubię jak się tak biją.Jezuuu co Wy z ta walką
Czy jest tutaj jakaś mamuska co nie pije jakiegoś alkoholu teraz ?Oprócz mnie
\
Edus a ty się też nie smutaj
Szkoda ze wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie :-(
no to musimy pomyslecno fajnie by byloco prawda na ostatie spotkanie odrazu sie nie pisalam ale teraz z checia bym sie z wami spotkala
![]()

nie no kochana, jak tak prosisz to juz rezerwuje majowke 2010 u blizniakafajnie mają dziewczyny z tymi spotkankami z kumpelkami z bb, też bym chciała.
A gdyby ktoraś z Was wybierała sie w mim kierunku, to serdecznie zapraszam

Niooooooooo teraz pewnie by było wesołono to musimy pomyslec![]()

dzieci naparzające się łopatkami i zabawkami

wtedy to by leżały albo spały a teraz hooho by się działo

aaaaaaaaaaa ja wczasy w lipcynie no kochana, jak tak prosisz to juz rezerwuje majowke 2010 u blizniaka![]()

Niooooooooo teraz pewnie by było wesołodzieci naparzające się łopatkami i zabawkami
wtedy to by leżały albo spały a teraz hooho by się działo
![]()

heheh ja nawet sobie tego nie próbuję wyobrazićhhaha probowałam tosobie wyobrazic mogło by byc nezle![]()