Agatkas
Mamusia Zuzolka
Taaa bo Pytia business women musi termin do kalendarza wpisaćNo ja jestem wolna "prawie" zawszę to teraz tylko jeszcze trzeba Pytię zwerbować ;-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taaa bo Pytia business women musi termin do kalendarza wpisaćNo ja jestem wolna "prawie" zawszę to teraz tylko jeszcze trzeba Pytię zwerbować ;-)![]()
Ja bardzo chętnie ale od następnego tygodnia bo teraz mamy urodzinki w sobotę![]()
No ja jestem wolna "prawie" zawszę to teraz tylko jeszcze trzeba Pytię zwerbować ;-)![]()
Taaa bo Pytia business women musi termin do kalendarza wpisać![]()
A tak poważnie, to poza poniedziałkami i środami jestem dostępna :-)
od ponad roku mam popsuty panel elektroniczny na nim i zwlekałam z oddaniem go na gwarancję to teraz już mus mam :-(ech musiałam przeprosić szczotkę
Co do ekranizacji mam podobne zdanieJa też jak wpadłam w "rozlewisko" to się oderwać nie mogłam! A serial widziałaś? Bo mi się strasznie nie podoba
)
ale ja przeważnie wolę książkę od filmu, juz taki ze mnie książkowy mol 
Ja po zaspach naszym spacerowym na zwykłych kołach już nigdzie nie wyruszam , odkopałam atlantica na pompowanych i teraz zadne zaspy nam niestraszneJa właśnie też dziś stwierdziłam, że już chyba nie będę się puszczać na takie dalekie spacery, bo tym moim chicco spacerowym z podwójnymi kółkami w śniegu i chlapie to koszmar, ujechać wózkiem![]()

witajcie kochane
100 latek dla Zuzi kochanej