• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jak się pytałam mojej gin powiedziała, zeby nie dać się zwariować. Co innego jest dotknąc i pogłaskać delikatnie brzuszek a co innego siedzieć i 15 minut kręcić kółka na brzuchu. Jak raz na jakiś czas, głownie jak dzidzi kopie dotknie i pomasuje się brzuszka to jest ok. Jak ze wszystkim - nie przesadzać w żadną stronę. ;-)

Buuuuuuuuuuu a ja nic takiego jak dotąd nie dostałam:no:. A dawali wam te paczki w prywatnych czy państwowych przychodniach?
Ja też nie dostałam, ale jak byłam na pierwszej wizycie w kwietniu... (wow! - kiedy to było, aż dziwnie mi tak , jak sobie przypomnę - jak się dowiedziałam w marcu - z testu :-D) to dostałam poradnik - w postaci książeczki - z miejscami na zdjęcia i pamiątki dzidzi... opisem całej ciąży.. itp, oraz gazetkę "mamo -to ja"
Chodzę prywatnie.
Nie przejmujmy się, jeśli nie dostaniemy na ostatnim badaniu, prawdopodobnie dostaniemy od razu po porodzie - moja koleżanka dostała przeróżne próbki - 2 pudła!!!

reklama
Całować to moze nie ale z tą "inną częścią ciała" dziecko będzie miało baaaaaaardzo bliskie spotkanie :-D
Hihi!! To jest racja!!!

A tak a propo's golenia - słyszałam, że lekarz goli przed samym porodem - niby dla zdrowia i żeby nie wytwarzały się różne zarazki. Robi to podobnież brzytwą (bardzo dokładnie...) Wiecie coś dziewczyny na ten temat???????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry