Kigna
Fanka BB :)
Wy macie jeszcze czas na drugie, ja w tym roku już 33lata kończę:-);-):-)Kigna gratuluję i podobnie jak Kana mam nadzieję że mnie się to jeszcze nie przydarzy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wy macie jeszcze czas na drugie, ja w tym roku już 33lata kończę:-);-):-)Kigna gratuluję i podobnie jak Kana mam nadzieję że mnie się to jeszcze nie przydarzy![]()

Juli spacerkom po galerii, za żadne skarby nie chciala iśc w ta stronę co my....No niestety:-(I doszliśmy do wniosku że trochę za drogo by to nas wyniosło bo trzeba kupic dwa. I ostatecznie zdecydowaliśmy się na coś takiego
!! Zegar ze zdjęciem dziecka !! Najtaniej !! (870009466) - Aukcje internetowe Allegro

ale dopiero za tydzien
.Współczuje nocki.Dzień dobry
Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak mi się lżej na serduszku zrobiło że nie tylko ja jestem taka miękka mamcia która pozwala dziecku spać z rodzicami
A propo spania to minioną noc spokojnie mogę uznać za jakiś koszmarpobudka co 15-20 min
i tak od północy do rana
około 3 już się popłakałam, tak byłam wykończona :-
-
-
-( nie wiem o co mogło chodzić, przypuszczam że idą mu któreś ząbki, ale jak narazie nic nowego w buzi wypatrzeć nie mogę.
Agacia, dobrze ma Twój K z Tobą, może mi oddasz też jedną niedzielę? ;-) Jaką macie biedronkę na kiju??
- tylko, że jest z plastiku , jak jeździła to machała skrzydełkami i w środku latało coś. Teraz biedronka nie ma skrzydełka, w srodku już nic nie lata, w ogole gdzieś zniknęło, i kijek jest złamany 
Madzienko zakupy sie udały?

i caly czas mysle o ich zakupieJakie?Agacia udane...jak zwykle Jula obkupiona, męzowy też ja cos tam kupilam, ale spodobaly mi sie buty w reservedi caly czas mysle o ich zakupie
Jakie?Bo mi tez się jedne podobają i się waham
![]()

W dodatku pada taki mokry śnieg z deszczem, więc ciężko to nawet odśnieżać, mężowy się dzisiaj uharował przy tym. Hania od trzech dni zmierzła, jedna dwójka się już przebiła, z drugą ciągle walczy. No, ale jakoś przeżyliśmy niedzielę
i od początku mocno pilnowałam, żeby się żadne nie przyzywczaiło do spania z nami. Efekt jest taki, że oboje bez problemu śpią w swoich pokojach i swoich łóżeczkach, a ja mam w nocy mężula tylko dla siebie