U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak, na razie to nie mamy problemów z goleniem, lecz potem - ponoć duży brzuszek nie pozwala i z lusterkiem trzebaZ tego co wiem teraz już nie wymagają bycia ogolonym.....a jak już golą to napewno nie brzytwątylko maszynką jednorazową.....nie wiem jak Ty ale ja wolę się ogolić w domu :-)
- tylko żebyśmy zdążyły - bo jak ja 50 km do szpitala będę jechać... to nie wiem... jak to będzie. Szczerze mówiąc też mam zamiar to sama zrobić w domu. Niby nie wymagają - ale ja bym się źle czuła....
no i nasza Julcia popisała się
wierciła się,przekręcała jakby nie chciała naszemu koledze pozwolić oglądać się....
waży już 457g i wszystko jest ok...
A golenie z lusterkiem to jakiś koszmar.Chyba skończyć sie na tym,że maż mi będzie pomagał
I to taki konkretny :4,5 kg więc nie wiem gdzie on schował tego siusiaka
Zresztą jak już któraś tutaj pisała jak mówią,że dziewczynka to zawsze może okazać się chłopaczek.Jak powiedzą,że chłopczyk to można mieć pewność

A jutro ide na glukoze- masakra, pewnie nie bede mogla spac dzis z nerwow juz. Biore sobie cytryne,pol sobie wcisne a pol bede lizać w między czasie.Madzieńka u mojej kuzynki nawet na ostatnim USG była na 100% dziewczynka,bo nic nie wisiało ani nie sterczało.A urodził się chłopczykI to taki konkretny :4,5 kg więc nie wiem gdzie on schował tego siusiaka
Zresztą jak już któraś tutaj pisała jak mówią,że dziewczynka to zawsze może okazać się chłopaczek.Jak powiedzą,że chłopczyk to można mieć pewność
![]()

Ale Wam sie nudzi dzisiaj widzę.Nie było mnie pare godzin a tu tyle juz napisane
Ja usg mam za tydzien dopieroA jutro ide na glukoze- masakra, pewnie nie bede mogla spac dzis z nerwow juz. Biore sobie cytryne,pol sobie wcisne a pol bede lizać w między czasie.
, uwierz nie taki diabeł straszny....