Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-no zdziwiła się ;-)
a jak wylądowałam w listopadzie w szpitalu to pan z karetki też pytał czy jestem pełnoletnia![]()
to moja kumpela ma 25....bedac w ciazy szla na tramwaj w Dublinie. i jedna Irska babunia mowi do niej...nie przejmuj sie kochana...takie rzeczy to tutaj normalne...mojej sasiadki corka tez rodzila jak miala 15 latno zdziwiła się ;-)
a jak wylądowałam w listopadzie w szpitalu to pan z karetki też pytał czy jestem pełnoletnia![]()

a nadal sie opalizujesz?ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:--
-( ale po moim dawnym solaryjnym nałogu mam tak zniszczona buzie że niestety nic się nie da ukryć:-
-(
Nie już teraz nie. Skończyłam jak zaszłam w ciążę , wiesz jak bylam opalona to tego widac nie było ale jak opalenizna mi zeszła to się przestraszyłam jak wygląda moja skóra:-(wtedy wszystko wylazło , zmarchy przy oczach , pajaczki na udach mi sie porobiły!!!! ( czego pod żółta opalenizna widac nie byłoa nadal sie opalizujesz?
) a najgorsze ze jeden pieprzyk mi się zaczął dziwnie powiększac na nodze:-( teraz juz jest ok a ja wole byc blada ale mieć w miarę zdrowa skórę
.no to lipa z tym solarium!!!!!!!!!tez lubie byc opalona....ale juz nie pamietam kiedy bylam na solarce...hmmm chyba w maju w zeszlym rokuNie już teraz nie. Skończyłam jak zaszłam w ciążę , wiesz jak bylam opalona to tego widac nie było ale jak opalenizna mi zeszła to się przestraszyłam jak wygląda moja skóra:-(wtedy wszystko wylazło , zmarchy przy oczach , pajaczki na udach mi sie porobiły!!!! ( czego pod żółta opalenizna widac nie było) a najgorsze ze jeden pieprzyk mi się zaczął dziwnie powiększac na nodze:-( teraz juz jest ok a ja wole byc blada ale mieć w miarę zdrowa skórę

Ja tez lubiłam ale wolę na starość móc bez wstrętu spojrzeć w lustrono to lipa z tym solarium!!!!!!!!!tez lubie byc opalona....ale juz nie pamietam kiedy bylam na solarce...hmmm chyba w maju w zeszlym roku![]()
na operacje plastyczne nie jest mnie stać
zresztą opalac można sie latem , na słoneczku i wczesniej wysmarować ciało kremem z filtrem
Teściowa nas cały czas namawia na przeprowadzkę do Kościana ciągle podsuwa jakieś ogłoszenia i opowiada jak gdzieś w tamtej okolicy jest mieszkanie na sprzedaż ale my jakoś nie jesteśmy przekonani. Marcin miałyby tam problem ze znalezieniem pracy a ja tym bardziej a nie uśmiecha mi się dojerzdzać codziennie do PoznaniaDarina strasznie dużo płacicie.
Mnie by chyba nie było stać na takie rachunki.
A poza czynszem tak jak pisałam mam wodę ok 40 zł miesięcznie, prąd 150 zł na 2 miesiące i gaz- tu różnie bo mamy ogrzewanie gazowe i piec grzeje też wodę.
A wszystko inne czyli fundusz, śmieci itd już w czynszu.
A mieszkam tak, że do centrum mam ok 10 min, a jak wychodzę z domu to do parku od razu.
Tylko widok z okna mam beznadziejny....
. To zmykamy, później się odezwiemy i może jakieś zdjęcia wkleję jak się uda.