reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hheheh a najsmieszniejsze jest to ze moj mowi ze trzeba odsniezyc balkon i to zrobi a ja ze nie ze tak pieknie wygląda jak snieg na nim lezy ale sobie dopiero teraz uswiadomilam ze balkon sie odsnieza dla bezpieczenstwa , tak jak dachy zima kazą odsniezać zeby sie nie zawaliły wiec ja idiotka teraz wzielam sie sama do roboty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Lepiej późno niż wcale, ja mam akurat taras, więc zawalenie nie grozi, ale balkony bezpeiczniej odśnieżac. Ostatnio w radio mówili, że metr kwadratowy takiego mokrego śniegu moze ważyc nawet 800 - 900 kg:szok:

o kochana teraz to sie wykrecasz:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok: o ja nie moge:szok::szok::no::no::no: zaraz przeweruje forum i znajde ci tego posta z zaproszeniemm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D
Nie wertuj kochana, żartowałam, pamiętam:-D

Agaci taki sam lewy post wyszedł :-p
No właśnie widziałam, że cos nie tak, może ten mój post jakiś dziwny, ze tak się cytuje:sorry2:

reklama
My już po zakupach, zimno -8 więc juz na spacerek drugi raz nie wyjdziemy. Teraz Mati sposobi się do spania i chyba ja tez się zdrzemnę. Kawę wypiłam ale nic nie pomogła.
U nas też zimno i Madzia pewnie na spacerku nie była, bo jak siedzi z tatusiem, to on sie nie może zorganizowac:sorry2:, mam nadzieję, ze chociaż ziemniaki na obiad obierze, jak starczy mu czasu:-D:szok::-D, te chłopy to jednak nie zorganizowane.
Ja tez już po kawce i muli mnie na spanie, ale pewnie nic z tego.
Wczoraj taka byłam śpiąca po pracy, zjedlismy obiad i myślę położę się na chwilkę, ale Młoda przyszła pod drzwi sypialni i waliła smoczkiem (tą plastikową częścią) w grzejnik i nie zasnęłam:no::wściekła/y:

Witajcie u nas tez zimno...wiec siedzimy w domku

Madziu a o ktorej Jula śpi w dzień???? moze kładz ją wcześniej???

Tygrysku
juz sama nie wiem:-:)-:)-(Jula wstaje w ostatnim czasie ok.10 drzemkę ma ok.14..a wieczorem kolo 21-21.30 idziemy spać:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

apropos spotkan,
Madziu w sobote bede w Lublinie,
wiec jak masz czas i ochote to mozemy sie spotkac:-)

Mamusia
w tą sobotę mamy zaplanowene odwiedziny u babć z okazji ich zbliżającego sie świeta...musimy zrobic to wczesniej bo we wtorek Pawel idzie do szpitala na operacje:blink: gdyby cos zmienilo sie dam znac
A w jakich godzinach wam pasowaloby spotkac sie..bedziesz z rodzinka czy sama???

ale którym:-D:-Dtzn w którym roku:-D:-D:-D
Tajger tryska jak zwykle humorzyskiem:-):-)...Mysle,ze chodzilo mu napewno o rok 2020...:szok::-D:-D
no to dziewczyny na trzy cztery pokazujemy swoje tyłki:-D:-D:-D bedziemy mierzyć:-D:-D:-D
Konkurs na szerokosc tylka:szok::szok:...Ja sie zapisuje i mam zamiar wygrac:evil::evil:;-)...

ale sie nameczylam , dziec spi to wyszlam na balkon go odsniezyc bo od poczatku zimy nie byl odsniezony:szok: ile tam sniegu bylo:szok::szok:

Ty bys zobaczyla moj balkon,jak wrocilismy,sniegu po kolana:-D:-D

A te dwa broje,bo mam je wciaz dwie,tak sie wycfanily,gady...:wściekła/y::wściekła/y:...
Siedza np przy kontakcie,a ze wlaza trzy kable,to kazda za jeden trzyma...I siedza i patrza na moja reakcje...Mowie,Mary,zostaw ten cholerny kabel,na co Agata w dalszym ciagu swoj ciagnie,bo przeciez nie bylo do niej...Dzisiaj myslelam,ze je zamkne w garderobie...Ogarniam sobie sypialnie,a one dwie siedza na lozku i obserwuja..Za chwile siedza na lozku i ciagna lampki,wmontowane w półke nad lóżkiem..Mowie-Maryska,bo jak cie zaraz reka sprawiedliwosci siegnie...:)-D:-D...)na co Agata...wyrwala ta druga lampke z półki(ostrzezenie nie bylo do niej),z wszystkimi kabelkami...i to akurat ta po mojej stronie:oo:...I jak ja teraz swoja Grochole bede czytac...Przeciez Amo zanim to zrobi to bedziemy sie do Polski pakowac:szok::-p..

Mamusia
w tą sobotę mamy zaplanowene odwiedziny u babć z okazji ich zbliżającego sie świeta...musimy zrobic to wczesniej bo we wtorek Pawel idzie do szpitala na operacje:blink: gdyby cos zmienilo sie dam znac
A w jakich godzinach wam pasowaloby spotkac sie..bedziesz z rodzinka czy sama???
ale nie przejmuj sie kochana, ja tylko powiedzialam ze bede, jak masz inne plany to spoko
o 9.30 mam spotkanie z promotorem, skonczy sie pewnie o 11.00, bedziemy wszyscy, poki ja bede u promotora tatus z karolinka bede zwiedzac Plaze:tak::tak::tak:, apotem moze pojdziemy na promocje do Olimpa:-D:-D:-D, wiec od 11-12 jestem free
Tajger tryska jak zwykle humorzyskiem:-):-)...Mysle,ze chodzilo mu napewno o rok 2020...:szok::-D:-D

Konkurs na szerokosc tylka:szok::szok:...Ja sie zapisuje i mam zamiar wygrac:evil::evil:;-)...

A te dwa broje,bo mam je wciaz dwie,tak sie wycfanily,gady...:wściekła/y::wściekła/y:...
Siedza np przy kontakcie,a ze wlaza trzy kable,to kazda za jeden trzyma...I siedza i patrza na moja reakcje...Mowie,Mary,zostaw ten cholerny kabel,na co Agata w dalszym ciagu swoj ciagnie,bo przeciez nie bylo do niej...Dzisiaj myslelam,ze je zamkne w garderobie...Ogarniam sobie sypialnie,a one dwie siedza na lozku i obserwuja..Za chwile siedza na lozku i ciagna lampki,wmontowane w półke nad lóżkiem..Mowie-Maryska,bo jak cie zaraz reka sprawiedliwosci siegnie...:)-D:-D...)na co Agata...wyrwala ta druga lampke z półki(ostrzezenie nie bylo do niej),z wszystkimi kabelkami...i to akurat ta po mojej stronie:oo:...I jak ja teraz swoja Grochole bede czytac...Przeciez Amo zanim to zrobi to bedziemy sie do Polski pakowac:szok::-p..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobre dobre:-D:-D:-D
Fifi już sie wyspal i wszamał obiadek dopiero:szok: a mi sie zachcialo rosołu i robie taki z kaczki kiedys szczesliwej chodzacej po podworku mojej ciociuni:-D:-D i na drugie pierogi:zawstydzona/y: z kasza i serem bialym:baffled: znalazlam taki przzepis nad rozlewiskiem i dzis zobacze co z tego wyjdzie:-D:-D

walne zaraz na grzywe:szok::-D:-D:-D

Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!Zrobiłam pulpeciki i Alex wtryndolił swoją cześć i praktycznie połowę mojej..:szok::szok:no teraz nie musi jesc juz przez kolejny tydzien:szok::-D:-D:-D
i nie mam na czym siedziec bo dzien zawinal mi krzesło i smiga przy nim po calym stołowym:cool:a teraz grzebie przy kaloryferze....nie jest dobrze ale i tak lepiej niz u Kajki:-D:-D

reklama
Do góry