Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juzDzięki tygrys, nie będę musiała szukać, a wypróbowane zawsze lepsze, niż takie nieznane :-), to czekam.

mam nadzieję że wiesz gdzie
intimo

zwariuje ....dziec wstal o 7 po burzliwej nocce i jeszcze nie spal....zamknelam go w pokoiku i bczy w lozeczku...ja juz nie mam sil do niego![]()
:-)Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienieKokusia zegar bombowy-śliczna pamiatka a ściana tez super...a co za pokoj tak tapetujecie????
I mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
oooooooo mebelki tez??;-)Dziękuję dziewczynki za miłe słowa:-)
Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienieI mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
![]()
Tutaj.
Kokusia - gdzie zamawiałaś zegar?

Nie no meble narazie zostają bo mają niecałe dwa lata i nie mam ich gdzie wypchnącoooooooo mebelki tez??;-)
Hi - dokładnie mam to samo. Od 12 marudzi raz nawet przysnął mi na kolanach jak go brałam do łóżeczka - jakby go prąd poraził i dawaj dalej szaleć.

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa:-)
Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienieI mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
![]()

Ja wypiłam trzy i dalej chce mi sie spać, ale trzeciej już nie pije, bo i tak mi serce kołacze.dzień dobry, my już zaliczyliśmy dzisiaj kawusię u koleżanki i jej 2,5 letniego synkateraz Bartoszek śpi, a ja 3 kawę już dzisiaj piję
![]()
Moja też sie sypie, mimo podlewania, czeka na kolede, ale jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie rozebrac i się nie doczeka.Choinka zaczyna się sypać, a myślałam, że jeszcze dłużej wytrzyma.
No to niezły z niego gość, super wytrzymały.zwariuje ....dziec wstal o 7 po burzliwej nocce i jeszcze nie spal....zamknelam go w pokoiku i bczy w lozeczku...ja juz nie mam sil do niego![]()
Kokusia, zegar super, dziewczyny jak modelki.Madzienko nasz taki dzienno-sypialniany:-) Już normalnie prosił się o odnowienieI mieliśmy tylko wytapetowac a skończyło się na tym że nie ruszamy tylko syfitu a resztę wszystko wymieniamy więc remoncik nam się troszkę przeciągnie
![]()