reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie mam sił:-( jestem psychicznie styrana:baffled:

Biedactwo!

Wystarczyła by mi nagroda nobla i 5 milionów euro:unsure::rolleyes2:

Niezłe masz wymagania;-)

:-D:-D:-D
Na pierwszej randec do kataklizmu,na weselu wysadza sie w kosmos,zeby bylo weselej,a wnukow doczekamy w komorach hibernacyjnych...Bo jak juz sie zestarzejemy,to postanowia nas sobie zachowac na dluzej:szok::-D:-D...

Co ja przed chwila slyszalam na polsacie,ze badania krwi i moczu u ciezarnej nie sa w Pl obowiazkowe...:szok:??Prawda to czy halunią?
Moj amo zaraz wychodzi do pracy,caly dzien sie byczyl,dzieki czemu ja rowniez skorzystalam,bo wstalam dzis o 10.30 z wyrka:cool2::cool2:...
A pozniej spedzilam godzine w banku z pania doradca finans....Starajac sie wszystko pomalu zaczac ukladac,skoro mamy do tej Polski wracac:-D:-D..

Mój lekarz co miesiąc mnie wysyłał, więc nie wiem.

reklama
uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:

Gratulacje dla Magdusi :-)

:-D:-D:-D
Na pierwszej randec do kataklizmu,na weselu wysadza sie w kosmos,zeby bylo weselej,a wnukow doczekamy w komorach hibernacyjnych...Bo jak juz sie zestarzejemy,to postanowia nas sobie zachowac na dluzej:szok::-D:-D...

Kajuś, ale czekają Was atrakcje :-D:-D:-D

Zazdroszcze spanka :tak:
A do tej Polski z chęcią wracasz czy wolałabyś zostać na biegunie ?
Trochę Cię podziwiam :blink:
:oo::oo::oo::oo::huh:

Juz moj Amo tak miauczy na ten biegun,ze az mi zbrzydl...nie chce dopuscic do rozpadu rodziny to dwa, i nie wyobrazam sobie,jak Marian moglby wychowywac sie bez taty...Wiadomo,ze jest strach,jakis tam lek jak to bedzie...Ale,ze nie wyprowadzam sie za miesiac,tylko za rok...to zdaze to sobie wszystko w glowie poukladac:-)..Bedzie dobrze,co nie:sorry2:..??

Wybaczamy, cieszcie się sobą;-)

No to super księżulek

Fajnie, ze tak szybko, a u nas jeszcze nie chodził

No zboczone i to jak, zeby z czerwonką:szok::zawstydzona/y:

uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:
Gratulujemy Magdalence z calych sil!!Zuch dziewczynka:-)
Biedactwo!

Niezłe masz wymagania;-)

Mój lekarz co miesiąc mnie wysyłał, więc nie wiem.

Na polsacie wlasnie mowili o babeczce,ktora podobno nie dostala ani razu od lekarza propozycji zrobienie badan krwi i moczu(!!!!???)no i dziecko urodzilo sie martwe,bo nie wykryli zatrucia ciazowego i takie tam...
Dla mnie to jakas Afryka dzika,ze lekarz niby nawet nie zaproponowal:eek::eek:...

Na polsacie wlasnie mowili o babeczce,ktora podobno nie dostala ani razu od lekarza propozycji zrobienie badan krwi i moczu(!!!!???)no i dziecko urodzilo sie martwe,bo nie wykryli zatrucia ciazowego i takie tam...
Dla mnie to jakas Afryka dzika,ze lekarz niby nawet nie zaproponowal:eek::eek:...

Nie no jakaś paranoja, serio???? taki konował sie trafił?????!!!:szok::szok::szok:

Juz moj Amo tak miauczy na ten biegun,ze az mi zbrzydl...nie chce dopuscic do rozpadu rodziny to dwa, i nie wyobrazam sobie,jak Marian moglby wychowywac sie bez taty...Wiadomo,ze jest strach,jakis tam lek jak to bedzie...Ale,ze nie wyprowadzam sie za miesiac,tylko za rok...to zdaze to sobie wszystko w glowie poukladac:-)..Bedzie dobrze,co nie:sorry2:..??

.

Nie no na pewno będzie oki :tak::tak::tak::tak:
Ale Twój Amo ma na biegunie jakąś firme nie?

Nie no na pewno będzie oki :tak::tak::tak::tak:
Ale Twój Amo ma na biegunie jakąś firme nie?
No ma....
Ale chyba znudzil sie juz rozpychaniem o swoje lokciami...
Niestety,ale nasi rodacy naciagneli nas na bardzo wysokie koszta...nie odzyskal pieniedzy za wykonane prace,materialy,powtorzylo sie to kilka razy.... A niestety,jestesmy tak pomyslowym narodem,na plaszczyznie jak by tu kogos przekrecic,ze szkoda slow...:dry:
No i poki co wciaz dokladamy do interesu,a to jest generalnie do du....
A tak jak Wam pisalam,dostal bardzo dobra propozycje pracy w Pl,wiec...:sorry2:

No ma....
Ale chyba znudzil sie juz rozpychaniem o swoje lokciami...
Niestety,ale nasi rodacy naciagneli nas na bardzo wysokie koszta...nie odzyskal pieniedzy za wykonane prace,materialy,powtorzylo sie to kilka razy.... A niestety,jestesmy tak pomyslowym narodem,na plaszczyznie jak by tu kogos przekrecic,ze szkoda slow...:dry:
No i poki co wciaz dokladamy do interesu,a to jest generalnie do du....
A tak jak Wam pisalam,dostal bardzo dobra propozycje pracy w Pl,wiec...:sorry2:
a on pracuje tylko dla polakow czy dla polarników też?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry