reklama

Grudniowe mamusie 2008

No jestem...Jula wniebowzięta od kiedy tatę zobaczyla:tak::tak::tak:i w dzień za bardzo spac nie chiala chyba bala sie że jak obudzi sie taty znowu nie bedzie:-D:-D:-D:-D wiec teraz juz spi, a ja dałam rade Was nadrobic:tak::tak::tak::tak:

Tobie powinni pomnik zbudować za wytrwałość:oo2:

oj zgadzam sie, pomnik dla Pyciołka:-):-):-)

Wystarczyła by mi nagroda nobla i 5 milionów euro:unsure::rolleyes2:

po co Nobel 5 mln euro nie wystarczy???:-p:-p:-p:-p

uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:

Super gratulacje dla Madzieńki:tak::tak::tak:

Chciec to on sobie moze:-D:-D
Ja np chce dostac milion dolarow w prezencie,juz od wielu lat tak chce..i nic:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

reklama
mezowy wyszedl z domku jakies 30 min ,patrze przez okienko...nie ma ani jego ani auta....sie zagotowałam:szok::-D:oo:
a moj bystry niemąż podjechał sobie poprostu na parking koło tesco żeby wymienić żarówke w lampie co bym jutro do szkoły bezkolizyjnie dojechała:-D
na parkingu ma jaśniutko,a już chciałam mu dymy robić,że mi gdzieś prysł...:growl::growl::-D
a on tak odpowiedzialnie się zachował bardzo:-D

Tygrys specjalnie dla Ciebie:-D

Siedze jak ta kwoka na grzedzie na krześle,niewygodnym w dodatku...i gapie się w te głupie zarówno notatki z głupiego przedmiotu rachunkowość.i ksieguje te głupie konta główne i pomocnicze jak by to komu do szczescia było potrzebne...

Kumasz?:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry