Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Będzie potrafiła się przed natrętami bronić 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no te palce w nosie, to jakas masakra, moja wklada i sie zlosci ze nie pozwalakm jej coraz glebiejMa czasem bardziej stanowcze.....np. wkłada mi palce do nosa, albo ciągnie za włosy![]()

.Kana, Agacia, Tygrysek, Kokusia, co jest z Wami?:-(

ale najwazniejsze że Victoria lubi byc z nianią

Witam się:-)
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam....nie mam jakos ostatnio weny na pisanie....ogólnie mam doła bo latam z małą od lekarza do lekarza....i rzadko kiedy zdarzy się że lekarz ma podejście do dzieci a mała strasznie cierpi...teraz to juz na widok białego kitla dostaje spazmów:--
-(ehhh:-
-
-(
Nie wiem kiedy zajrzę znowu bo juz naprawdę nic mi sie nie chce:--
-(

Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :-Yoka trzymam mocno kciuki żeby tez koszmar szybko skończył się...a ile czasu lekarrze każą jej zakładać ten gips???![]()

Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:-Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :--
-( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :-
-
-( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!!
Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:-
-
-(