reklama

Grudniowe mamusie 2008

Już jakiś czas temu...ok półtora miesiąca temu Oli miała przewlekły katar....nie gorączkowała,gardełko czyste po prostu leciało jej z nosa i nie pomagały nawet antybiotyki więc pediatra skierowała Nas do laryngologa żeby sprawdzić czy mała nie ma 3 migdałka. No i dziś wybralismy się do laryngologa a teraz to żałuję że tam poszłam:-(:-(
Najprawdopodobniej Oliwka ma to na tle alergicznym więc pewnie czeka Nas jeszcze wizyta u alergologa....ja już mam dość a Oli to juz wogóle :-(:-(:-(

reklama
Już jakiś czas temu...ok półtora miesiąca temu Oli miała przewlekły katar....nie gorączkowała,gardełko czyste po prostu leciało jej z nosa i nie pomagały nawet antybiotyki więc pediatra skierowała Nas do laryngologa żeby sprawdzić czy mała nie ma 3 migdałka. No i dziś wybralismy się do laryngologa a teraz to żałuję że tam poszłam:-(:-(
Najprawdopodobniej Oliwka ma to na tle alergicznym więc pewnie czeka Nas jeszcze wizyta u alergologa....ja już mam dość a Oli to juz wogóle :-(:-(:-(

Biedactwo, coż za cholerstwa czepiaja sie tych maluchów...

Asia u nas tez byl problem z katarem i non stop slyszalam ze to na zęby, pozniej ze moze alergiczne, ale nie sprawdzilismy tego...przepisala nam pediatra clematsinium i on wysuszyl nosek

Bądżcie dzielne dziewczynki, trzymamy za Was kciuki

Witam kochane:*:**

Mam troszkę czasiku więc jak ktoś aktualnie jest "wolny" od dziecka (Mari śpi) tak jak ja to zapraszam:p hahhaha:tak::tak::tak:

U nas dobrze....malutak rośnie jak nic.....tylko broi coraz wiecej i juz nie mam sił czasem, do tego taki z niej nerwus,ze wymiekam ja jestem owszem,ale ona przewyższa mnie o głowę i jeszcze troszke...... jak cosik nie tak to wrzask,albo "pada" dosłownie niestety na ziemie, albo rzuca tym o ma pod reka.....:szok::szok::szok:
m.a.s.a.k.r.a:sorry2:

Zmieniłam troszkę fryzurkę.....a w sumie w ogóle ją zmieniłam....tylko długosc włosków ta sama....:-pzamieściłam gdzie trza....mi sie podba, mis na moim punkcie oszalał:p hahhaha no i ogólnie słyszłam same pozytywne opinie.....wiec dobrze....ale jak ktoś uważa,ze gorzej to proszę o szczerość:P
U nas mega dużo śniegu, słoneczko i jest piknie....:tak::tak::tak:

Buziaczkuje Was mocko mocko:* Madziuniu Ciebie,Kajaczka
i Bliźniaczka mojego kochanego szczególnie;*:*

Witam się:-)
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam....nie mam jakos ostatnio weny na pisanie....ogólnie mam doła bo latam z małą od lekarza do lekarza....i rzadko kiedy zdarzy się że lekarz ma podejście do dzieci a mała strasznie cierpi...teraz to juz na widok białego kitla dostaje spazmów:-(:-(:-(ehhh:-(:-(:-(
Nie wiem kiedy zajrzę znowu bo juz naprawdę nic mi sie nie chce:-(:-(:-(

Gips musi nosić miesiąc...narazie....budziła się w nocy co godzinę :-(:-(:-( na kontroli zobaczymy czy coś się poprawiło....ale byłam dziś z małą u laryngologa i tak ją wymęczyli że nawet szkoda pisać :-(:-(:-( a ta k.....a doktorka to poraniła jej całe usta metalową szpatułką i jeszcze miała pretensje,że Oliwka tak mocno płacze....myslałam,że jej wywine jednego!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Płakać mi się chce i smutno mi,że musi się tak męczyć i wogóle wszystko naraz.....:-(:-(:-(

Biedna Oliwka. Oby szybko się skończyły te wycieczki, bo wykończycie się dziewczyny. A ta laryngolog głupia jakaś.

Kana fajnie, że jesteś:-D

Julcia wlasnie zasnęła na fotelu, chyba tak spacerek ja zmęczył....:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Boska jest Juleńka

Kanuś, super, ze sie pofatygowałaś zajrzec i pięknie wyglądasz, ale to akurat nie nowosc, czy z grzywką czy bez zawsze jest super;-).
Życzę szybkiej naprawy i żeby juz nie kapało na tą nową fryzurkę

Yoka, główka do góry, kiedyś w końcu problemy sie skończą.

A ja wyskoczyłam z pracy na zakupy i wszytsko szybko szybko i tak sie wyrżnęłam, ze zapomniałam jak sie nazywam, cały bok mnie boli i skóra na dłoniach troche zdarta, bo sie ratowałam rekami:wściekła/y:, strach jeździc autem, strach chodzic, niech już ta zima trochę odpuści

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry