reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam sobotnio:-)
Ostatnio strasznie Was zaniedbuję:zawstydzona/y:ale to niestety nie z własnej winy. Kończy nam się umowa na net a że postanowiliśmy nie przedłużac to operator uprzykrzył nam życie i net i tak już wolny zwolnił jeszcze bardziej

Witam kochane:)

Tka sobie myślę, że to chyba ja Was wszystkie wygnałam stad...odkąd wróciłam i się czasem pojawiam to Was w ogóle nie ma...:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(

U nas nocka dobra...malutka spała rewelacyjnie.....obudziła sie tylko około 5 na chwilkę, i potem o 8.....a teraz broi i rozwala to co ja właśnie uprzątnęłam.....

Pogoda taka sobie...ale spacerek na saneczkach z tatusiem dzisiaj murowany....

Buziaczki kochane i do później.....

Witajcie my po kontroli chodu u ortopedy, zaleconą mamy obserwację nozek i za 3 miesiace jesli cos zmieniloby sie mam sie zglosic....:tak::tak::tak::tak:

Myszqa ortopeda powiedzial zeby Jula chodzila w skarpetkach, ewentualnie tych miekkich skarpetko-kapciach zadnych butow mamy nie kupowac:no::no::no::no:

U nas dzisiaj bardzo zimny wiatr wiec siedzimy w domu....u Julci ciąg dalszy kataru:sorry2::sorry2::sorry2:

Kanus
taka sytuacja na bb jest juz od jakiegos czasu, rzadko kto zagląda:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Kana fajnie, że na saneczki pójdziecie. U nas beznadziejna plucha i szaro:-(, więc raczej ze spaceru nic nie będzie.
No ja tez już sie nie mogę doczekać.... na razie lulka słodko....a my z miskiem odpoczywamy:p haha taka cisza jest jak mój urwis mały spi:P hahha aż dziwnie :-D
Witajcie my po kontroli chodu u ortopedy, zaleconą mamy obserwację nozek i za 3 miesiace jesli cos zmieniloby sie mam sie zglosic....:tak::tak::tak::tak:

Myszqa ortopeda powiedzial zeby Jula chodzila w skarpetkach, ewentualnie tych miekkich skarpetko-kapciach zadnych butow mamy nie kupowac:no::no::no::no:

U nas dzisiaj bardzo zimny wiatr wiec siedzimy w domu....u Julci ciąg dalszy kataru:sorry2::sorry2::sorry2:

Kanus
taka sytuacja na bb jest juz od jakiegos czasu, rzadko kto zagląda:baffled::baffled::baffled::baffled:
Oj no to szkoda, ze tak się troszkę wykruszyło osóbek:-(
Życzymy Julci szybkiego powrotu do zdrówka..niech katarek idzie sobie PRECZ:tak::tak::tak:

my wczoraj bylismy na pobieraniu krwi i Bartek był baaardzo dzielny
brawo!!!!!!!!!!!dla małego zucha:*

No właśnie dziewczyny ja słyszałam,ze powinno się iśc z dzieciaczkiem do ortopedy jak zacznie chodzić,ale co więcej podobno po ukończeniu 6 miesięcy też....:szok: my byliśmy tylko jak Mari była mała, w momencie kiedy zalecili nam pieluchowanie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry