Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-

Myszqa ortopeda powiedzial zeby Jula chodzila w skarpetkach, ewentualnie tych miekkich skarpetko-kapciach zadnych butow mamy nie kupowac![]()
No ja tez już sie nie mogę doczekać.... na razie lulka słodko....a my z miskiem odpoczywamyKana fajnie, że na saneczki pójdziecie. U nas beznadziejna plucha i szaro:-(, więc raczej ze spaceru nic nie będzie.

Oj no to szkoda, ze tak się troszkę wykruszyło osóbek:-(Witajcie my po kontroli chodu u ortopedy, zaleconą mamy obserwację nozek i za 3 miesiace jesli cos zmieniloby sie mam sie zglosic....
Myszqa ortopeda powiedzial zeby Jula chodzila w skarpetkach, ewentualnie tych miekkich skarpetko-kapciach zadnych butow mamy nie kupowac
U nas dzisiaj bardzo zimny wiatr wiec siedzimy w domu....u Julci ciąg dalszy kataru
Kanus taka sytuacja na bb jest juz od jakiegos czasu, rzadko kto zagląda![]()

brawo!!!!!!!!!!!dla małego zucha:*my wczoraj bylismy na pobieraniu krwi i Bartek był baaardzo dzielny
my byliśmy tylko jak Mari była mała, w momencie kiedy zalecili nam pieluchowanie....