reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My byłyśmy dwa razy jak była mała i nie wiedziałam ze po 6 m-cu trzeba iść...pewnie pójdę jak Zuzka zacznie chodzic...

My jedziemy w poniedziałek na kontrolę do kardiologa...już mnie brzuch boli ze stresu:(

taaak? ja nie słyszałam o tym :sorry2:
Tak mi powiedziała koleżanka....była ze swoja córeczką ona będzie miała na początku kwietnia roczek,bo dziwnie zaczęła stawiać lewą rączkę i nózke przy raczkowaniu....Ortopeda stwierdził,ze to się może jeszcze unormować, że Zuzia sobie po prostu tak wymyśliła sposób na poruszanie sie-tak jej wygodniej....ale mimo wszystko dostała skierowanie do neurologa i w między czasie ma tez się umówic na rehabilitacje...... kumpla jest załamana...pytała tez czy to moze byc od chodzika,ale podobno nie.....:sorry2::dry:

Witam ;-)
U Nas od wczoraj katar!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Chyba tego nie wytrzymam:-(:-(:-(:-( Oli cała noc nie spała bo tak nochal zawalony,że oddychać nie mogła:-(:-(:-(:-( a do tego ten gips:-(:-(:-( a najdziwniejsze jest to,że w dzień nawet jest nieźle z tym katarem a w nocy i kiedy śpi w dzień to aż oddychać nie może....już nie wiem co o tym myśleć....:-(:-(:-(

Witam ;-)
U Nas od wczoraj katar!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Chyba tego nie wytrzymam:-(:-(:-(:-( Oli cała noc nie spała bo tak nochal zawalony,że oddychać nie mogła:-(:-(:-(:-( a do tego ten gips:-(:-(:-( a najdziwniejsze jest to,że w dzień nawet jest nieźle z tym katarem a w nocy i kiedy śpi w dzień to aż oddychać nie może....już nie wiem co o tym myśleć....:-(:-(:-(

Yoka
u nas podobnie...tyle że Jula spi w nocy, mimo ze ciezko oddycha....

Madzienko, a dlaczego byliście u ortopedy?

Ortopeda na ostatniej wizycie kazal nam przyjsc jak Julcia zacznie chodzic-na kontrole chodu....:tak::tak:

Olcia co do nozek to Jula ma taka przerwe miedzy kolankami-jak zlaczyl jej stopki na wysprostowanych nozkach, jesli ona bedzie powiekszala sie trzeba bedzie wlozyc wkladki do bucikow jesli zostanie bez zmian mamy nie przychodzic..:tak::tak:

Witajcie kochane!!!!!

wrociłam ze szkoły,teraz próbujemy uspać małego zbója:dry:
a potem pomykamy na spacering bo pogoda u nas bajeczna...gdyby nie snie,spogladajac przez okno mozna by bylo stwierdzic ze mamy wiosne:blink:
Alex w nocy budzi sie co 20 min...jak wczoraj usnal przed 22 tak co 20minutowe pobudki i wstanko o 5.30:confused::dry:oszaleje....spadam do malego rozdarciucha:baffled::szok:

reklama
U nas na szczęście katarek już kończy odwiedziny. Ale było ostro.
A jeśli chodzi o fridę to też jest masakra. Histeria trudna do opanowania i we 2 musimy młodego trzymać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry