Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak nauczyłyście dzieciaczki dmuchać nos?

ja tez ucze mloda ale jeszcze nie zalapala o co chodzi, teraz spi juz dwie godziny, odsypia nocke

Jak nauczyłyście dzieciaczki dmuchać nos?

Moja tez nie chodzi spać wcześnie....teraz jeszcze szalejeniech sobie spi budulka:-( moj maly niedawno dpiero wstal teraz mu sie wszystko poprzestawoiało w dzien chodzi roznie spac a wieczorem dopiero o 22-23 na poczatku bylam zla bo zawsze chodzil spac o 19 i mielismy wieczor dla siebie ale co mam zrobic na sile go nie poloze a przynajmniej rano spimy dluzej![]()
Witajcie kochane w sobotni wieczór :-)
Yoka a może rozgrzanie powoduje nasilenie kataru? Nie wiem, ale tak sobie pomyślałam, że skoro kaszel się nasila wieczorem i w nocy, kiedy maluszek się rozgrzeje pod kołderką, to może tak samo jest z katarem?
Gdy Zosia ma mocny katar to na noc kładę jej pod głowę więcej poduszek... Nieraz to śpi prawie w pozycji półsiedzącej, ale przynajmniej śpi, bo katarek jej nie zalewa. Tak nam poradził nasz pediatra...
Zosia też już od bardzo dawna dmucha w chusteczkę :-) i podobnie jak Kacperek - nauczyła się sama. Ale pamiętam, że Hubertowi po prostu pokazywałam - udawałam, że sama dmucham![]()
i mojaMoja tez nie chodzi spać wcześnie....teraz jeszcze szaleje![]()