tygrysek82
Fanka BB :)
prawda jakie proste;-)a o tym nie pomyślałam wiesz![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prawda jakie proste;-)a o tym nie pomyślałam wiesz![]()

No to superhihi ostatnio pokazałam mężowi fotografie naszej synowej a on ze niezłą laskę ma ten nasz syn hihi![]()
nie mam jak isc do apteki,a z nosa leje sie jak z fontanny,znacie jakies sposoby na katara?![]()
ale niesprawdzone przezemnie

a teraz zasypia a ja pije kawke
banalne wrecz...prawda jakie proste;-)![]()
poprosze Alexa żeby sie mna zaopiekował

Dzień dobry dziewczynki
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze![]()

noooo u nas tak samo jak oglądamy Juleczke![]()

O a ja o swojej synowej wieści nie mam.
Kaja gdzie jesteś?!!!
..I to jest wielka niesprawiedliwosc,buu..No wiec,reasumujac,sciskam Was wszystkie mocno,pozdrowienia dla kazdej z osobna..."nie mam jak isc do apteki,a z nosa leje sie jak z fontanny,znacie jakies sposoby na katara?![]()

ale musi byc ta co ma największe ziarnka gorczycyoooooooooo mam jeszcze jeden sposob pozbyc sie nosa:-):-)

sposob mojego meza na raczke zimna woda i noskiem wciagnacale niesprawdzone przezemnie
![]()
gratulujemy zabka Mateuszkowi
Zuzi zyczymy aby podejrzenia sie nie sprawdzily
a my juz zaliczylismy spacerek poszlismy tate do pracy odprowadzic ale sie nie udalo bo moje dziecko wolalo isc w druga stronea teraz zasypia a ja pije kawke
![]()

No to superMój mężowy tez akceptuje przyszłego zięcia
![]()

;-);-)Widze że humorek Tygryskowi poprawil sie, super

O proszęZapomniałam ze ty tam mieszkasz
![]()

Walentyny spedzam po domowemu i w dodatku samaa tak zmieniając temat te osoby ktore walentynki spedzaja po domowemu co przygotowujecie do jedzonka w ten dzień???
:-