Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie kochane;-)Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.
Witaj kropeczko !!!Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.

kto Cie ignorujeCo przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
Na dzien zakochanych nic nie mam dla męża i raczej nic nie dostanie. On też dał plame w moje imieniny.

witajWitam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo

Co przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
Na dzien zakochanych nic nie mam dla męża i raczej nic nie dostanie. On też dał plame w moje imieniny.
ja sie wczoraj o ciebie dopytywałam:-(Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Co przyjdę to nikogo tutaj nie ma, a jak jesteście to mnie ignorujecie :-(
Ehhhh wybaczcie głupote , ostatnio mam złe dni. Dzisiaj sie poryczała, ale sama nie wiem dlaczego.
ejjj dziewczyny takie to życie beznadziejne....wieczny pościg za pieniądzem:-(Agacia ja też. Przy zmywaniu naczyń coś mnie naszło... Potem się z siebie śmiałam.
:-(

Ja juz czasami nie mogę ... takie głupie uczucie niemocy.Agacia ja też. Przy zmywaniu naczyń coś mnie naszło... Potem się z siebie śmiałam.