Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj pisz wiecej
Nieprawda ja jestem
Pyciolku ile Alex ma wzrostu...bo Jula zaczyna martwic sie ze nie bedzie mogla szpileczek wlozycuwaga po dzisiejszej wizycie u pediatry Jula ma 86cm
a waży jedyne 10kg
![]()
To Alex bedzie musial szpile zakładać chyba

na pierogi jedziemy,ale tego jej nie powiedzielismy

Matko kiedy moje dziecko bedzie tak spało????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????HejNo ja już wstałam, ale Zuzka jeszcze śpi
Pyciol pewnie że będziemy tęsknićnie siedź tam za dlugo!!!
Idę sobie kawusię zrobić bom lekko nieprzytomna.

Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke JulieCzasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo
Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.
to teraz opanujemy obydwa fora ;-)
my nie śpimy juz od 7 jak zawsze i też z utęsknieniem czekam na dzień kiedy mój dzieć będzie mówił " jeeeeszcze 5 minut, mamo..." 

Taaak tylko Zuzkę trzeba usypiać co najmniej 1,5 godziny i łaskawie poszła wczoraj spać przed 23Matko kiedy moje dziecko bedzie tak spało????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
chyba na starość![]()

ooo, i pojawiłaś się Kropeczkoto teraz opanujemy obydwa fora ;-)
No a tak w ogóle to dzień dobrymy nie śpimy juz od 7 jak zawsze i też z utęsknieniem czekam na dzień kiedy mój dzieć będzie mówił " jeeeeszcze 5 minut, mamo..."
![]()
ja tyż
Taaak tylko Zuzkę trzeba usypiać co najmniej 1,5 godziny i łaskawie poszła wczoraj spać przed 23![]()

Olcia na jakim innym jestes z Kropeczką?![]()