Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam grudnióweczki
Wczoraj stwierdziłam, ze ciąża powinna trwać 6 miesiecy:-) Ja bym już chciała mieć mojego synka po tej stronie brzuchaA do grudnia jeszcze tyyyyyyyle czasu.
I wczoraj też zaczęłam się zastanawiać - jak ja się będę schylać za miesiąc, dwa? Ja teraz już sobie muszę przykucnąć.I próbowałam się wczoraj ogolić ale stwierdziłam, ze to grozi poważnymi uszkodzeniami ciała i chyba skorzystam z golarki elektrycznej - będzie bezpieczniej
I słoneczko świeci i świat jest ładniejszy :-)

Mam pytanie do tych grudnióweczek które stosuja krem na rozstepy firmy Palmers. Gdzie go kupujecie ? Czy jest on dostepny w zwykłych sklepach i jaka cena ?

A mi chodzenie w ciązy bardzo odpowiada...co prawda męczę się dużo szybciej ale generalnie uwielbiam ciążę...teraz kiedy nie ma mdłości a córka daje o sobie znać w tak cudowny sposób...:-)
dla mnie to super okres, mimo coraz cięższego brzuszka i problemów ze schylaniem czuję sie cudownie
O dzieki dziewczyny, właśnie go znalazłam. Czyli tzreba kupic ten gdzie jest narysowana pani w ciazy tak ?![]()