reklama

Grudniowe mamusie 2008

a moje dziecko jest teraz u babci i dziadzia, mężuś w pracy to ja mam wolne :-p
Pozazdrościc :zawstydzona/y::tak:
Witaj, pisz częściej:tak::tak::tak:

Kanus
dziekuję za przemiły komentarz mega buziak dla Was:tak::tak::tak:oczywiscie trzymam kciuki zeby wizyta u onkologa była pomyślna...koniecznie napisz jak wrócisz od lekarza....
Oj Madziu nie ma za co oczywiscie;*:*
Co do wizyty to na pewno napisze:)

A nas pozytywnie nawiedziła koleżanka moja...która na punkcie MARIKI SZALEJE...hahah no i mieliśmy małe wariatkowo w domku,ale było przemiło:)teraz wysłałam mężowego na tyg zakupki do sklepiki,a sama wcinam czipsy.....a miało być ograniczenie niepotrzebnych używek :sorry::-p

reklama
o takiej to dobrze:tak::rofl2:

haha, moja mama ma 3 dni wolnego i sama dzisiaj przyszła że chętnie pozajmuje się Bartkiem żebym sobie odpoczęła :tak::tak: zresztą ona robi to również dla siebie - uwielbia Bartusia :-D więc wszyscy są zadowoleni :tak:
rano mężuś zabrał mnie na zakupki i kupiłam sobie strój na mój fitness, a później on poszedł do pracy a ja byłam na zakupach spożywczych i obijałam się trochę :-p
no ale zaraz koniec dobrego, muszę iść po Bartolinka bo za pół godziny kąpanko i do spania :tak:

haha, moja mama ma 3 dni wolnego i sama dzisiaj przyszła że chętnie pozajmuje się Bartkiem żebym sobie odpoczęła :tak::tak: zresztą ona robi to również dla siebie - uwielbia Bartusia :-D więc wszyscy są zadowoleni :tak:
rano mężuś zabrał mnie na zakupki i kupiłam sobie strój na mój fitness, a później on poszedł do pracy a ja byłam na zakupach spożywczych i obijałam się trochę :-p
no ale zaraz koniec dobrego, muszę iść po Bartolinka bo za pół godziny kąpanko i do spania :tak:
Ollcia to o której kładziesz małego????
Marika jest kompana około 20 i nie ma bata ,ze zaśnie szybciej niz o 21...czasem jak ma mega krótką drzemke w ciągu dnia to sie zdarzyło,ale tak...mogę pomarzyc :-D

Ollciu a jeszcze co do mamusi to faktycznie masz z nia super:) moja teściową tez jak było cieplej zabierała mała na spacery,to jak pierwszy raz z nią wyszła, a ja byłam zawsze z tych "wszędzie sama " to moje koleżanki widząc jakaś kobietę z moim dzieckiem dzwoniły czy ja wiem,ze jakaś obca baba wozi moje maleństwo,albo że widziała jakąś kobietę z dzieckiem bardzo podobnym do Mariki.....:-D:-D:-D:-D
Mówię Wam jakie było zdziwienie :-p:laugh2:

Ollcia to o której kładziesz małego????
Marika jest kompana około 20 i nie ma bata ,ze zaśnie szybciej niz o 21...czasem jak ma mega krótką drzemke w ciągu dnia to sie zdarzyło,ale tak...mogę pomarzyc :-D

około 18:20-18:30 jest kąpany, później od razu kaszka którą przygotowuję przed kąpielą i zasypia w ciągu 5-10min więc o 19 już śpi, czasami troszeczkę wcześniej.
Z tym że ja go usypiam - tzn kładę się koło niego i przytula się do mnie.

Ollciu a jeszcze co do mamusi to faktycznie masz z nia super:) moja teściową tez jak było cieplej zabierała mała na spacery,to jak pierwszy raz z nią wyszła, a ja byłam zawsze z tych "wszędzie sama " to moje koleżanki widząc jakaś kobietę z moim dzieckiem dzwoniły czy ja wiem,ze jakaś obca baba wozi moje maleństwo,albo że widziała jakąś kobietę z dzieckiem bardzo podobnym do Mariki.....:-D:-D:-D:-D
Mówię Wam jakie było zdziwienie :-p:laugh2:

hahah :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry