reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej hej !!!!

a ja dzis zlatana jak rex, w tym upale prawie dwie godziny latałam po riunach zamku i robiłąm zdjęcia na szczęście fajna para to jakoś szło :-) ale słońce mnie wykończyło !!!!

A moja Liwcia dzis przytula sie do brzucha i słucha uszkiem po czym z powagą mówi " mamusi dzidziuś mi powiedział że juz chce wyjść Ty go musisz juz wyciągnąć " :-D no ale jej wytłumaczyłam że byłoby nie dobrze jakby juz wyszedł i przejęta słuchała a potem klepie po brzuchu i mówi " to siedź tam " :-D

Dzien dobry ciezarowki:-)
Widze ze humory dopisuja, a to najwazniejsze!
Zapominajka, ja do wyprawki nie ma jeszcze NIC!!! Kompletnie. :baffled:W zwiazku z tym, bede miala pytanko na "zakupach"

hehehhe ja tez nic jeszcze !!! oprócz 2 szt body :rofl2: no ale ja juz tak mam ze wszystko na koniec zawsze sobie zostawiam !

Cześć dziewczyny.
Witam po 3-tygodniowej przerwie. Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieje wdrążyć sie w bierzące tematy. nie było mnie od 25 lipca :szok:.
28 lipca miałam usg połówkowe i okazało się że moje maleństwo to chłopiec (tak przeczuwałam) i ogólnie wszystko było ok.
Dobra a teraz zabieram się za czytanie (ale nie wiem czy mi sie uda bo jestem w pracy)

witaj i gratulki !!!!

Witam grudnióweczki :)

Wczoraj stwierdziłam, ze ciąża powinna trwać 6 miesiecy:-) Ja bym już chciała mieć mojego synka po tej stronie brzucha:tak:A do grudnia jeszcze tyyyyyyyle czasu.
I wczoraj też zaczęłam się zastanawiać - jak ja się będę schylać za miesiąc, dwa? Ja teraz już sobie muszę przykucnąć. :-D I próbowałam się wczoraj ogolić ale stwierdziłam, ze to grozi poważnymi uszkodzeniami ciała i chyba skorzystam z golarki elektrycznej - będzie bezpieczniej :-D

I słoneczko świeci i świat jest ładniejszy :-)

a ja tam nie spiesze sie do rozdwojenia, podoba mi sie ten stan :tak: A co go golarki to nie mam pojęcia o elektrycznych bo zawsze maszynka a nogi depilatorem, te elektryczne to są jakies dla kobiet czy jak :-D:confused: bom zielona :sorry2:

Jestem juz po konsultacji z ginem w sprawie mojej wysypki i okazuje się że najprawdopodobniej mam uczulenie na jakąś witaminę.....muszę koniecznie wszystko odstawić...Feminatal,leki,maści,balsamy,kremy...kompletnie wszystko ponieważ takich wysypek nie powinno się natłuszczać....jeśli po 10 dniach nie zejdzie to zrobić badania na bilirubinę i fostafazę alkaiczną(cokolwiek to jest:) )...i zobaczymy co dalej...do tej pory zadrapię się na śmierć...:-(

oj współczuję !!!! ale faktycznie moze te witaminki to dobry trop !!!

Cześć dziewczęta. Ja dziś po pracy padłam i dopiero teraz wstałam:) Chyba zdecyduję sie po następnej wizycie na L4 już do końca, choć przyjdzie mi to z trudem bo jestem raczej pracoholikiem:(

ja tez tak sobie mówie ale wiem ze i tak bede latać albo w domu conieco robić :baffled:

Napisalam o usuniecie tyych 2 watków co juz kiedys mówilam (plamiace mamy i sprzedam wózek) i mam pytanie. Co powiecie na zamkniecie watku ze zdjeciami zebysmy tylko my mialy dostep?

no dobry pomysł !! my na sierpniu tez mamy tak i super !!! juz kiedys tez chciałąm to zaproponowac dlatego jestem za !!

Justynko ja tą golarkę mam w zestawie do depilatora. Taka metalowa siateczka a pod spodem ostrza chyba (nie wiem bo jej nie rozkładałam :-)) nie jest tak dokładna jak maszynka do golenia no ale w najbliższych miesiącach sesji do Playboya i tak nie będę mieć:-D

No to ja się biję w pierś :))))) Narobiłam zamieszania, ale w ciąży to chyba wolno co ;)? Faktycznie norma jest do 120 a w ciąży do 140. Dopiero sprawdziłam wynik, czyli pamięć moja jest baaaaardzo zawodna... Ale mi się coś poprzestawiało :)))) Przepraszam :)

Ostatnia edycja:
Myszqa ja też mam ta nakładkę do depilatora rzeczywiście niezbyt dokładna ale nie będę się tym teraz przejmować:-D

A mój mąż zaraz będzie czytał Małej bajeczki pierwszy raz;-) A potem może mamusi coś poczyta :-D Jakoś tak mam ochotę na jakąś bajeczkę.

Życzę Wam Miłej Nocki Kruszynki:-)

P.S
Cyprysiowa jestem ZA:-)

reklama
Mój mężuś siedzi w saunie i się ze mnie śmieje. Myślałam, że nie słyszał jak zaczęłam mówić do synka żeby mnie tak mocno nie kopał. A mój mądry mąż zaczął odpowiadać takim cienkim głosikiem "dobrze mamusiu nie będę":-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry