Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W środę mam glukozę ale od razu 75g, a z tego co czytam wy miałyście 50g. Ciekawe dlaczego...
A co do glukozy to z tego co ja wiem to norma przy 50g po godzinie oraz przy 75g po dwóch godzinach jest do 140.
Jeśli wychodzi ciut więcej to przypomnijcie sobie czy dzień wcześniej nie jadłyście dużej ilości owoców lub nie piłyście dużej ilości soków owocowych.

Napisalam o usuniecie tyych 2 watków co juz kiedys mówilam (plamiace mamy i sprzedam wózek) i mam pytanie. Co powiecie na zamkniecie watku ze zdjeciami zebysmy tylko my mialy dostep?
więc nie bardzo wiem o co chodzi...

Dzień dobry wtorkowo. Właśnie udało mi sie nadrobic zaległości w czytaniu Was.Uf jak to dobrze juz byc w domku i z Wami.
Z tego co mi narazie powiedzieli to moje dolegliwości były związane z jakąś bakterią w moczu ale jaką to będę wiedziała dopiero jak odbiorę wynik posiewu w przyszłym tygodniu.
Narazie dostałam UROSEPT 2x dziennie i MACMIROR500 no i jak tylko mnie zaboli brzuch to mam wskakiwac do wyrka i brac NO-SPĘ.
A no i wkońcu wiem że będę miała drugą dziewczynkę. Więc teraz trwa debata nad imieniem bo nagle wszystkie propozycje przestały sie mojemu mężowi podobac.