tygrysek82
Fanka BB :)
Pyciolku Fifi został z Tatusiem a ja SAMA
a jak było u mamusi?pociagiem jechalaś?jak Fif?
a jak Fifowa wysypka?
100 pytań do....spowiadaj się teraz![]()
wyszlam z domu rano i wrocilam o 19
jeny ale bylo tak fajnie samej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pyciolku Fifi został z Tatusiem a ja SAMA
a jak było u mamusi?pociagiem jechalaś?jak Fif?
a jak Fifowa wysypka?
100 pytań do....spowiadaj się teraz![]()
wyszlam z domu rano i wrocilam o 19

a dziswic sie dziecku ze czułości potrzebuje![]()
:-)
a do mężowego nie bo strasznie chrapie i zawsze jest wyganiany w drugi brzeg łóżka i musi spac na jednym boku
:-)
oj tatuś miał wolne od pracy ale za to cały dzień z FifimPyciolku Fifi został z Tatusiem a ja SAMAwyszlam z domu rano i wrocilam o 19
![]()

oj Pyciolku przyznam ci sie że strasznie mi było potrzebne takie kilka godzin sam na sam ze sobąoj tatuś miał wolne od pracy ale za to cały dzień z Fifim
zazdroszcze wypadu
człowiek ładuje wtedy akumlator , i aż chce mu sie wieczorem do domu wracać

dokładnie;-)oj Pyciolku przyznam ci sie że strasznie mi było potrzebne takie kilka godzin sam na sam ze sobączłowiek ładuje wtedy akumlator , i aż chce mu sie wieczorem do domu wracać
![]()

A TWoj Amo tak cały czas bedzie mial prace mobilną????dokładnie;-)
dlatego ja tak lubie na zjazdy jezdzic
tzn teraz juz nie lubie jak jest D w domku bo w domku teraz jest rzadko:-(buuuuu
a WY nadal śpicie?
Agatkas jest 8.02-pewnie czekasz na Zuzie![]()
A wiecie skąd te ciapki na Filipka brzuszku od pierdzielonego truskawkowego Panadolu w syropiezawsze po nim go wywala
myślałam że wczesniej było to spowodowane tym ze Fifi ma coś do truskawek ale pozniej zjadał truskawkowe danonki i nic mu nie było więc teraz jak gorączkował podałam ten Panadol z myślą że juz go nie wysypie a tutaj zong
![]()

no właśnie jeszcze nie wiadomo...teraz pracuje w delegacjach na kraju,a potem wyjedzie za granice...ale najsmieszniejsze jest to ze bedac za granica bedzie czesciej w donku niz terazA TWoj Amo tak cały czas bedzie mial prace mobilną????
a potem juz moze bedzie na miejscu...;-)tzn.nie wiem jeszcze co nam po drodze sie wydarzy....moze wygram w totka....