tygrysek82
Fanka BB :)
My juz po spacerku na dworze jest bosko:-):-):-):-) czuć wiosnę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja na streetcomie nie mam wogole dostępnych zadnych ankiet do wypełnienia![]()

ale kiedys dostalam informacje o ankiecie na temat szamponu Clear i dzisiaj mam paczuszkę z szamponem i 60szt.

próbekMy juz po spacerku na dworze jest bosko:-):-):-):-) czuć wiosnę![]()

i w sumie tak chodzimy ze Alex stoi zaprze sie i nie zamierza nigdzie łazic....a jak jesteśmy w domku i idziemy gdzies dalej to teraz wóziem ,wcześniej saneczkami
a jak idziemy do teścia to na nóżkach,za raczki
ja rowniezJa na streetcomie nie mam wogole dostępnych zadnych ankiet do wypełnienia![]()
Mocno trzymamyMy się witamy i uciekamy.Dziś mamy wizytę kontrolną w Gdańsku w szpitalu w związku z tą nóżką więc 3majcie kciuki dziewczyny![]()

SzczęściaraA wiecie że dzisiaj dostałam paczkę ze streetcomu z szamponami clear![]()
My właśnie wróciłyśmy. Nawet nie wiem kiedy nam zleciały prawie dwie godziny:-)My juz po spacerku na dworze jest bosko:-):-):-):-) czuć wiosnę![]()
My do tej pory chodziłysmy z wózkiem albo sankami. Dzisiaj tez byłyśmy z wózkami tylko troche innymi;-)A na spacerki chodzicie na nóżkach czy wózeczkiem???

Narazie jesteśmy po ogórkowej a co na drugie to jeszcze sie zastanawiamco dziś na obiadek dla dzieciów macie?