edee24
Mama Alanka :-)
Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
JA NIE, tylko, że mamy przydługie rękawki w kurteczce, i łapki mamy "schowane"

(zawsze są ciepłe) ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?

(zawsze są ciepłe) ;-)a my nawet jak nie mamy przydługich rekawów to i tak nie zakładamy:-)Dziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?

wie co dobrePati "czyta" katalog Bon Prixa wszystkie najfajniejsze ciuchy wytargala mała modnisia ;-)![]()
Ostatnio jakos hustawki nastrojow mam, jakbym co najmniej okres dojrzewania po raz kolejny przechodzila. I jeszcze Filipka jakas choroba dorwala. Wczoraj mial goraczke, dzisiaj jak na razie nie ma, ale chyba jakis katarek mu sie zaczyna i nie wiem czy isc z nim do lekarza czy sie jeszcze wstrzymac
Tym bardziej, ze pewnie postoje co najmniej 1,5 godz w kolejce wsrod chorych dzieciaczkow i boje sie, zeby Filipka jeszcze bardziej nie wzielo
Moze jak sie troszke zdrzemne to humorek sie polepszy
Super, ze wozeczek sie znalazl. To prawda, ze jeszcze dobrzy ludzie sa na tym swiecie, zreszta sama nie raz sie juz o tym przekonalamCześć kochane;*
Przepraszam za nieobecność ,ale my pogrążeni w chorubsku i ząbkach Mari....
Chora i ja i mężowy.....tzn. strasznie boli nas gardło, ja w ogóle nie czuje smaków, mis już lepiej,ale w weekend to on "umierał"...
Mariczce wychodzą czwórki chyba....ma spuchnięte dziasełka i u góry i na dole w ich miejscu....to sobie wyobraźcie jak marudzi...ciągle chce na ręce, picku nie, jeść nie, nawet mleczka nie dopiła wczoraj...co jej sie nie zdarza.....oj mówię Was siedem światów...
A nawet Wam nie pisałam wyobraźcie sobie, ze nasz wózek się znalazł.....no dobrze czytacie....w sobotę wieczorkiem przybiegła do mnie koleżanka, że na naszej miejskiej stronce w internecie znalazła ogłoszenie ,że jakaś kobieta znalazła wózek spacerówkę, prawdopodobnie komuś skradzioną i prosi o kontakt, jak komuś zginęła..podała mi numer zadzwoniłam umówiłam się z Panią na niedziele.....popołudniu poszła i okazało się ,ze to faktycznie nasza....babeczka opowiedziała mi,że jej mąż znalazł ją w czwartek około 22 pod garażem, spory kawałek od mojego osiedla...kobieta nie wahała się i wystawiła ogłoszenie gdyż kiedyś jej 5 miesięcznej córeczce też ukradli wózek więc wie co to znaczy......strasznie się cieszę....szkoda tylko ,ze kupiliśmy następny....ale teraz mamy w planach ten po prostu sprzedać z gondolą...
Mówię Wam dziewczyny zaczynam ponownie wierzyć w ludzi ....Kamil zawsze mi mówi, że jestem za dobra dla innych i dlatego tak zawsze dostaje po "dupie",ale powiem Wam ,że jak widać czasem to dobro wraca....
Jak tylko będę miała troszkę więcej czasu to obiecuje być częściej:*:* buziaczki dla Was kochane;*

Ojejdziewczyny dzisiaj miałam ciśnienie 154/110odrazu wysłali mnie na pogotowie...a tam już znacznie niższe...ale myślałam,że wykituje a oczy na wierzch mi wyjdą
:-(
jeśli się to będzie powtarzać mam porobić badania.Starość nie radość
A Ty Pyciolku masz problemy z cisnieniem czy to taki jednorazowy skok? Ja problemy z cisnieniem w ciazy mialam pod sam koniec, mimo ze na codzien jestem niskocisnieniowcem
NieeeDziewczyny zakładacie dzieciom rękawiczki w taką pogode? +8-9 stopni?
Mamy przyduza kurteczke i zawsze naciagam Filipkowi rekawki i jest mu cieplo w raczki
.
chociaz rano jak mi mierzył lekarz cisnienie to miałam poprawne
a teraz umierammmmmmmma ja deprim![]()
a ja melisęchyba musze sobie walerinek zakupic![]()
i to wlew 24 godzinny
to ja miałam tak wczoraj popołudniu....cisnienie takie ze mi głowę rozsadzałoOj jak mnie głowa boli kobiety:-( cos w powietrzu sie chyba dziejechociaz rano jak mi mierzył lekarz cisnienie to miałam poprawne
a teraz umierammmmmmmm