asiulkaa
Fanka BB :)
Dzien dobry Mamuski:-)
Ale mielismy ciezka noc, ktoras z kolei
Nie wiem co znowu dzieje sie z tym moim dzieckiem
Ale jakos funkcjonuje, wiec organizm juz przyzwyczajony chyba
Dolaczam do Was z kawka
Musze zabrac sie za odkurzanie, bo Filipa chrupki porozkruszane po calym domu placza mi sie pod nogami
I tak sobie teraz mysle wszystko super miec duzy, wlasny domek z ogrodkiem, tylko kto w tym domu bedzie sprzatal???
Chociaz rozumiem Cie, ja tez pewnie bym sie stresowala.

Ale mielismy ciezka noc, ktoras z kolei
Nie wiem co znowu dzieje sie z tym moim dzieckiem
Ale jakos funkcjonuje, wiec organizm juz przyzwyczajony chyba
Dolaczam do Was z kawka

Musze zabrac sie za odkurzanie, bo Filipa chrupki porozkruszane po calym domu placza mi sie pod nogami
I tak sobie teraz mysle wszystko super miec duzy, wlasny domek z ogrodkiem, tylko kto w tym domu bedzie sprzatal???
Pyciolku bedzie dobrzenie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(
Chociaz rozumiem Cie, ja tez pewnie bym sie stresowala.tygrysku a jaka masz wade? Ja tez z tych slepawych, ale do tego sopnia, ze az wstyd sie przyznawacnosze zamiennie okulary i soczewki. Teraz jak bylam w domu to czesciej okulary ale jak jest wiosna i lato to przerzucam sie na soczewki zeby moc przeciwsloneczne zakladac okulary. Ja siebie lubie w okularach korekcyjnych tylko czasem jest mi wygodniej gdy jest np lato i ostre slonce zalozyc soczewki.

No wlasnie ja tez jak oszolom wygladam w okularach, dlatego tylko szkla posiadamaha....niektórym ludziom pasuja okularki...Tobie właśnie takja bym wyglądała jak oszołom chyba
![]()

Gratulacje!!!! A widzisz nie moglas sie doczekac, a to juz tuz tuzAchaaaaZapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka
![]()