tygrysek82
Fanka BB :)
jasneJeśli tak, to swego czasu duuużo ją oglądałam, ale ja nie o tym... czy mogę przepisik na te udka
![]()
juz wrzucam tam gdzie trzeba;-)A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jasneJeśli tak, to swego czasu duuużo ją oglądałam, ale ja nie o tym... czy mogę przepisik na te udka
![]()
juz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
jasnejuz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek![]()

, napewno zrobię
, ale Ty wcześniej daj cynk jaki Tobie wyszedł 

, ale my nic nie świętujemy 

, praca Cię nie usprawiedliwia 

mnie juz wyszedłTygrysku- baaardzo dziękuję za kurcacka, napewno zrobię
, ale Ty wcześniej daj cynk jaki Tobie wyszedł
![]()

miałam na obiadek i był przepyszny!!!

mnie juz wyszedłmiałam na obiadek i był przepyszny!!!
![]()

Kaja przyszła. Świętujemy?

Ja z Tygryskiem już czekamy aż mężowie piwko przyniosą ;-)

ja juz mamJa z Tygryskiem już czekamy aż mężowie piwko przyniosą ;-)
Kaju !! to na Twoją cześć !!!;-):-):-)![]()
Twoje zdrówko !!

i soczek

Chłopcy dostali głównie pieniądze, dostali też rowery i od moich rodziców taki zestaw do auta małe telewizorki + dvd. To zależy na co kogo stać, bo od jednego chrzesnego dostał aż 1000 zł (byłam w szoku), a od chrzesnej 100 zł, więc rozrzut jest duży. Wiem, że niektórzy dają telefony komórkowe, ale według mnie fajnym prezentem jest jakieś ładne wydanie Biblii.Bliźniaki Twoje chłopaki mieli komunie, napisz mi kochana jak możesz co si,e daje na komunie. Ja jestem chrzestną .
Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka![]()
Ale uzębieni Ci Wasi panowienie jestes sama....z tego co mi sie wydaje to Alex ma juz chyba komplet![]()

Miłego świętowania. oniecznie zamelduj jutro jak tam pierwszy dzień w pracy, czy nie rwiesz włosów z tesknoty za Fifkiemjasnejuz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek![]()