blizniaki2000
Fanka BB :)
No to w tym momencie akurat dobrze, że nie rwie sie do chodzenia, będzie Ci łatwiej go utrzymac. Niestety tez podejrzewam, ze raczkowac nie będzie mógłno właśnie o to chodzi blizniaczku ze Alex chodzi ale wcale tego jakos bardzo nie potzrebuje....chodzi jak mu sie wspomni i mam nadzieje ze tak zostanie do srodyno ale nie wiem co z raczkowaniem,podejrzewam ze tez nie bo przeciez w tym momencie wysila miesnie
![]()
Pewnie nawet o nas nie pomyślałamogla przed praca napisac nam chociaz dzien dobry![]()
Nieładnie, ze zbierałaś sie kilka miesięcy, ale fajnie że w końcu sie zebrałaś, pisz częściej.Witam Wszystkie Mamusie !!!!
Wiem,że ostani raz byłam tu wieki temuza co z góry bardzo chcę was przeprosić!!! Muszę przyznać,że bardzo mi was brakowało i często o was myślałam. Jak tylko miałam możliwość to troszkę was podczytywałam ale i tak nie nadrobie nigdy tysięcy waszych stron....
Mam nadzieję,że wybaczycie mi moją nie obecność i przyjmiecie mnie spowrotem do swojego mamusiowego grona ....![]()
Za napisanie tego posta biore się już od paru miesięcy ale za każdym razem nie wiedziałam od czego zacząć i szczerze to było mi głupio ..Teraz jestn na L4 od poniedziałku i postanowiłam że w czasie tego L4 odezwe się wkońcu .... Jednka BB uzależnia....
A czemu jesteś na zwolnieniu choróbsko Cię dopadło czy Małą?

no ale nie wiem co z raczkowaniem,podejrzewam ze tez nie bo przeciez w tym momencie wysila miesnie
Teraz jestn na L4 od poniedziałku i postanowiłam że w czasie tego L4 odezwe się wkońcu .... Jednka BB uzależnia....
, ja wiem , że to jest dużo i nie bardzo mnie teraz stac na taki wydatek. Pytałam się ojca chrzestnego co chce dac zebyśmy nie padli na ten sam pomysł i powiedział mi , że pieniądze - 1500 zł