reklama

Grudniowe mamusie 2008

no właśnie o to chodzi blizniaczku ze Alex chodzi ale wcale tego jakos bardzo nie potzrebuje....chodzi jak mu sie wspomni i mam nadzieje ze tak zostanie do srody:zawstydzona/y::sorry::confused2:no ale nie wiem co z raczkowaniem,podejrzewam ze tez nie bo przeciez w tym momencie wysila miesnie:zawstydzona/y:
No to w tym momencie akurat dobrze, że nie rwie sie do chodzenia, będzie Ci łatwiej go utrzymac. Niestety tez podejrzewam, ze raczkowac nie będzie mógł

mogla przed praca napisac nam chociaz dzien dobry:-D:-D:-D
Pewnie nawet o nas nie pomyślała

Witam Wszystkie Mamusie !!!!
Wiem,że ostani raz byłam tu wieki temu :zawstydzona/y:za co z góry bardzo chcę was przeprosić!!! Muszę przyznać,że bardzo mi was brakowało i często o was myślałam. Jak tylko miałam możliwość to troszkę was podczytywałam ale i tak nie nadrobie nigdy tysięcy waszych stron.... :sorry:
Mam nadzieję,że wybaczycie mi moją nie obecność i przyjmiecie mnie spowrotem do swojego mamusiowego grona .... :zawstydzona/y:
Za napisanie tego posta biore się już od paru miesięcy ale za każdym razem nie wiedziałam od czego zacząć i szczerze to było mi głupio .. :confused: Teraz jestn na L4 od poniedziałku i postanowiłam że w czasie tego L4 odezwe się wkońcu .... Jednka BB uzależnia....
Nieładnie, ze zbierałaś sie kilka miesięcy, ale fajnie że w końcu sie zebrałaś, pisz częściej.
A czemu jesteś na zwolnieniu choróbsko Cię dopadło czy Małą?

reklama
Wiem,że nie ładnie :zawstydzona/y:
Mnie dopadła angina ropna ale już czuje się dużo lepiej mała cały tydzień u moich rodziców jest ale dzisiaj ją mąż przywiezie :-)

Słuchajcie, to nie o to chodzi, że ja cche się wykazać albo coś w tym stylu. Po prostu tutaj jak się dowiadywałam do chrzestni dawaja od 1000 do 2000 :szok:, ja wiem , że to jest dużo i nie bardzo mnie teraz stac na taki wydatek. Pytałam się ojca chrzestnego co chce dac zebyśmy nie padli na ten sam pomysł i powiedział mi , że pieniądze - 1500 zł :szok:. I dlatego pytałam sie Wam , jak to u Was wygląda.

U nas nocka kiepska , mały obudził się o 1:00, i tak się budził co 10 min do 1:40 i ostatecznie wstał o 1:40 z takim rykiem, potem zobaczył tatusia i chciał sie bawić, powalczyłam z nim do 3:00 i stwierdziłam, że teraz to pewnie już jest głodny, wiec dostał butle, poszalał jeszcze 15 min i zasnął. Obudził się o 6:55 :szok:. Normalnie załamka.

Mój mąż wczoraj wrócił o 2:00 ( zreszta jak co dzien) , w sobote najprawdopodobnej wyjeżdza i wróci dopiero w niedziele wieczorem. Czasami usiąść i ryczeć. ehhhh .... czasami się zastanawiam czy takie zycie ma sens.

Ja też nie....dlatego nie obchodzi mnie co inni chrześni dają...ja bym nie dała ani 1500 ani nawet 1000zł....chyba że właśnie na wesele i to tylko wtedy jeśli było by mnie na to stać.

Agacia ja podobnie jak dziewczyny nie dałabym tyle kasy na komunię...czyli na wesele wypada dać 10000zl??co z tego że chrzestny tyle daje, może go na to stać....znam juz takie historie że chrzestny da 1500 a później okazywało się ze 500 ale w gadaniu był mocny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
więc ty nie przejmuj się, ja mam tez chcrzesnicę i komunia za dwa lata i planuje jej coś kupić...

Mopku widziłam Pati w akcji u nas jest podobnie:-D:-D:-D

Aga na początku nagana;-);-);-) a Ty pracujesz już???

Jestem przygotowana na wszystkie nagany,bury i tp bo 100% sobie na nie zasłużyłam :zawstydzona/y:

No pracuje od stycznia... nie chciałam zabardzo bo trudno mi bez małej no ale życie nie zmusiło bo ciężko tak z jednej wypłaty ... No a poza tym sama w domu jak siedziałam z Emilką to już czasami na głowe dostawałam i w końcu mogłam wyjść do ludzi i przyznam ,że poza tęsknotą za córeczką to o niebo lepiej z moją psychiką :-)

Agacia - moim zdaniem 1000 na komunię to strasznie dużo. Co ten dzieciak sobie kupi za tyle kasy? Co najwyżej przepieprzy na chipsy i colę w sklepiku szkolnym :tak: U nas na chrzest też były różne kwoty - od chrzesnego Jasiek dostał właśnie 1000zł plus wielką maskotkę i książeczki. Mi szczena opadała jak w domu wyjęłam kasę z koperty. Bo przecież to chodzi o symboliczny prezent-pamiątkę. I tak jak dziewczyny mówią - najlepiej podpytać się co dziecko chciałoby dostać. Aparat cyfrowy to dobry prezent - ale dla dziecka które lubi robić zdjęcia. Bo w innym wypadku to rodzice będą mieli zabawkę. A może jakiś odtwarzacz mp3/mp4?

Hi...ja na komunię dostałam walkmena - czerwonego - do tej pory gdzies leży na strychu u mamy :-) :tak:Tyle czasu temu to było a ja doskonale pamiętam ten dzien. Czasami chciałabym tak wrócić na jeden dzien do czasów kiedy byłam dzieckiem i jedynym problemem było to że muszę wrócić o 19 do domu z podwórka. :sorry:

Dziewczyny które robicie kawkę latte, mam pytanko, czy spieniacie ciepłe mleko czy zimne?
Musze poszukac dzisiaj tego spieniacza do mleka i sobie zaserwowac taką kawkę, bo ostatnio kusiła Tygryskowa, a później Madzienka:-p

reklama
Dziewczyny które robicie kawkę latte, mam pytanko, czy spieniacie ciepłe mleko czy zimne?
Musze poszukac dzisiaj tego spieniacza do mleka i sobie zaserwowac taką kawkę, bo ostatnio kusiła Tygryskowa, a później Madzienka:-p

Blizniaczku spieniasz mleko podgrzane ale nie gorące(po spróbowaniu ma byc ciepłe ale nie parzyc)
a spieniaczy pełno na allegro
SPIENIACZ na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Nie wiem czy widziałyście w niedziele na tvn po faktach ok.19.20 jest szkoła robienia różnych kawek, w ta niedzielę będa pokazywac jak w warunkach domowych zrobić mrożoną kawę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry