Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys to nieźle wam się udało. Ja Iggiego nie mam z kim zostawić :-(, a pewnie niedługo będę musiała pomyśleć o pracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak wpiszesz jakkutas.pl to też Ci to samo wyskoczy 
znam tą stronkęjak wpiszesz jakkutas.pl to też Ci to samo wyskoczy
![]()

, widziałam już dużo, ale to ...

w pale się nie mieści 

, ale w końcu każdy ma własny rozum i portfel i wie jak nim dysponować
.
, ale wierzę, że odżyłaś, bo po takim czasie siedzenia w domu człowiek zapomina jak się rozmawia z ludźmi
.

babski dzień na całego...zazdroszczę,ja jade ale na egzaminyHej dziewczynkiMy właśnie wróciliśmy z urodzinek u kolegi..... Zuzka tak długo latała za kotem że teraz padła w 10 sekund
Zresztą mężowy troszkę sobie chlapnął, a że on raczej z tych nie pijących więc padł teraz razem z niąa ja mam święty spokój
Jutro jadę do kina na autora widmomam nadzieję ze będzie fajny. Jedziemy się z mamą i siostrą trochę rozerwać
![]()

No właśnie jeszcze nie do końca :-( Ale postanowiłam że z lekarzem poczekam jeszcze do poniedziałku, bo juz jest dużo lepiej.Agatkas a jak tam katarek poszedł sobie juz?
Kacper znowu zasnal samciekawe jak bedzie w nocy
![]()
babski dzień na całego...zazdroszczę,ja jade ale na egzaminy
a poza tym u nas problemów ciag dalszy....padła nam turbina w aucie która kosztuje 1100 zł
do środy nam mechanik nie zrobi tego,wiec gdyby nie auto tesciów to bylibysmy bez auta.....a operacja w środę....mam już ich fure bo jutro do Opola...w szoku byłam,że mi dali...kochają mnie jak nic![]()

Opowiedzcie mi co to jest święty spokój. Bo ja już nie pamiętam...