Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys to nieźle wam się udało. Ja Iggiego nie mam z kim zostawić :-(, a pewnie niedługo będę musiała pomyśleć o pracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak wpiszesz jakkutas.pl to też Ci to samo wyskoczy 
znam tą stronkęjak wpiszesz jakkutas.pl to też Ci to samo wyskoczy
![]()

, widziałam już dużo, ale to ...

w pale się nie mieści 

, ale w końcu każdy ma własny rozum i portfel i wie jak nim dysponować
.
, ale wierzę, że odżyłaś, bo po takim czasie siedzenia w domu człowiek zapomina jak się rozmawia z ludźmi
.

babski dzień na całego...zazdroszczę,ja jade ale na egzaminyHej dziewczynkiMy właśnie wróciliśmy z urodzinek u kolegi..... Zuzka tak długo latała za kotem że teraz padła w 10 sekund
Zresztą mężowy troszkę sobie chlapnął, a że on raczej z tych nie pijących więc padł teraz razem z niąa ja mam święty spokój
Jutro jadę do kina na autora widmomam nadzieję ze będzie fajny. Jedziemy się z mamą i siostrą trochę rozerwać
![]()

No właśnie jeszcze nie do końca :-( Ale postanowiłam że z lekarzem poczekam jeszcze do poniedziałku, bo juz jest dużo lepiej.Agatkas a jak tam katarek poszedł sobie juz?
Kacper znowu zasnal samciekawe jak bedzie w nocy
![]()
babski dzień na całego...zazdroszczę,ja jade ale na egzaminy
a poza tym u nas problemów ciag dalszy....padła nam turbina w aucie która kosztuje 1100 zł
do środy nam mechanik nie zrobi tego,wiec gdyby nie auto tesciów to bylibysmy bez auta.....a operacja w środę....mam już ich fure bo jutro do Opola...w szoku byłam,że mi dali...kochają mnie jak nic![]()

Opowiedzcie mi co to jest święty spokój. Bo ja już nie pamiętam...