Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!!jakoś odnaleźć sie nie mogę
![]()
buu nie podoba mi sie :-(
Nie podoba mi się to forum![]()

WitamWitajcie o matko co się tutaj dzieje...nie podoba mi się
Tygrysku wybaczone
Pycioł jak egzamin??
Yoka jak wizyta u dermatologa....
U nas nocka taka sobie Jula od rana marudzi i dodatkowo od wczoraj stan podgorączkowy...nie wiem czy cos ją bierze czy to te zębiska![]()

Tygrysek widze szalejesz kochana szalejeszMatko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!!jakoś odnaleźć sie nie mogę
Madziu kochana najmocniej przewpraszam za zlekceważenie Twojej osobyJakoś tak kochana wyszło że w ten ostatni dzien miesiąca poszlam
A ja wczoraj wybrałam się z kolezanką-mamunią 2 miesięcznego szkrabulka do knajpki na piwko i wrocilam o 23:30aleeeeeeeeeeeeeee byłooooooooooooo fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oczywiście mąż na mnie czekał aby sprawdzic hihihi w jakim stanie wrócę
![]()

Witam niedzielnie
I ja sie dołączę do narzekania, też mi sie nie podoba. Wogóle to jak włączyłam, to myślałam ze coś mi sie zepsuło i nie zajarzyłam, ze zmienili wygląd.
U nas dzisiaj super pogoda, słonko świcie i już zaliczyłam z Madzią spacerek. mam dzisiaj dzień luzu, bo na obiadek wkręciliśmy sie do mojej babci, więc nic nie muszę robić, no poza ciastem, bo zachciało mi sie coś upiec

a sie dziwiłam,że tak dużo C mi wychodzi
cwaniak noooo