• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb:angry::angry::angry::angry::angry::angry:, bylam strasznie zla na siebie:wściekła/y::wściekła/y:,

mi to nowe bb bardzo sie podoba:tak:

Hejka widze, że zmiany na całego, mysle że się przyzwyczaimy, kolorystyka nawet fajna, buzki chyba pozmieniają jeszcze, bo te to ledwie widac :nerd:
Pyciołku GRATULACJE
Reniu współczuje malutkiej, mam nadzieje ze szybko wroci do formy:tak:

Witam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb:angry::angry::angry::angry::angry::angry:, bylam strasznie zla na siebie:wściekła/y::wściekła/y:,

Oj Reniu życzę zdrówka dla małej..... i nie złość się tak na siebie...czasem ciężko mieć oczka dookoła główki,chociaż powinnyśmy:*:* całuje mocko mcoko:*

Witam kochane z rana...tak to ja:P hahhaha

Juz dawno tak wcześnie mnie tutaj nie było....

Brat w końcu się ruszył i pojechał z ciotką do urzędu pracy.....masakra......może nareszcie sie weżmie za jakąs robote....

Mariczka spała ładnie,ale ostatnio śpi dłużej w ciągu dnia,bo nawet do 3,5 godzinki, wiec chodzi spac okolo 21.30-22....zwariowac idzie.....

Uciekam ogarnąć troszkę ,...buziaczki:*

Cześć :-)

Co to się stało ze stroną :szok::szok::szok::szok:, ale teraz to jest dziwne :baffled::baffled::zawstydzona/y:

Przyzwyczaiłam się już do starego wyglądu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:sorry2:

Ide Was nadrobić, bo wczoraj mnie nie było ;-):-p:-p:-p

Witam!!!
u nas wszystko po staremu, młody zdrowy ja pracuję i tak monotonia że masakra,zaczynamy uczyć się załatwiać na nocniczek hi hi hi a jak to u was wygląda

Agaciu klikasz odpowiedz a pod spodem zaawansowana edycja i sa ikonki:tak::tak::tak:
gratulacje kolejnego ząbeczka:-):-):-)
Dziękuję :)
dzewczyny z jakich materiałów remontowych można się rozliczyc za 2009 rok?jest jakaś lista na to czy cuś?:eek:
Nie pomogę bo nie mam zielonego pojęcia
Witam

Ojej zdrówka dla malutkiej
Witam!!!
u nas wszystko po staremu, młody zdrowy ja pracuję i tak monotonia że masakra,zaczynamy uczyć się załatwiać na nocniczek hi hi hi a jak to u was wygląda
My jeszcze nie korzystamy z nocnika

Witajcie

Mały wstał mi dzisiaj o 6:50 :/
Ale u nas wiatrzysko aż strach wychodzić na dwór

Dziewczyny gdzie wam się pojawiają odpowiedzi odpowiedzi na posty?
Bo mi na samym dole strony i wcale mi sie to nie podoba, głupio mi sie tak pisze.

reklama
Witamy się....my nie śpimy od 7 :-)
U Nas dziś okropna pogoda....wiatrzysko takie że szkoda mówić,ale niestety musimy sie ruszyć z domu bo na 12 mamy szczepienie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry