pyciolek87
Mama Alexa:*
dzewczyny z jakich materiałów remontowych można się rozliczyc za 2009 rok?jest jakaś lista na to czy cuś?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj Reniu życzę zdrówka dla małej..... i nie złość się tak na siebie...czasem ciężko mieć oczka dookoła główki,chociaż powinnyśmy:*:* całuje mocko mcoko:*Witam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb, bylam strasznie zla na siebie
,
mi to nowe bb bardzo sie podoba![]()
DziękujęAgaciu klikasz odpowiedz a pod spodem zaawansowana edycja i sa ikonki
gratulacje kolejnego ząbeczka:-):-):-)
Nie pomogę bo nie mam zielonego pojęciadzewczyny z jakich materiałów remontowych można się rozliczyc za 2009 rok?jest jakaś lista na to czy cuś?![]()
Ojej zdrówka dla malutkiejWitam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb, bylam strasznie zla na siebie
,
mi to nowe bb bardzo sie podoba![]()
My jeszcze nie korzystamy z nocnikaWitam!!!
u nas wszystko po staremu, młody zdrowy ja pracuję i tak monotonia że masakra,zaczynamy uczyć się załatwiać na nocniczek hi hi hi a jak to u was wygląda