• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kiedy spodziewamy się wieści od Pyciolka?

Ja bym chciała Igorka do żłobka dać. Miałby trochę kontaktu z rówieśnikami.

No własnie wiesz...teraz jej cieżko bedzie się chyba odezwać jak Alex nawet wstawać nie może:(
Co do żłobka....to ja chyba tez bym chciała Zuzie chociaż na kilka godzin zaprowadzać do takiego jakby prywatnego żłobka ktory jest dosłownie 5 min drogi od nas : Tosia - Centrum Opieki Nad Dzieckiem - Strona Gł , ale to chyba tak po wakacjach:)

Ja wczoraj poszłam z koleżanką na kawę wieczorem i skończyło się na kilku drinkach i wróciłam do domu przed pierwszą w nocy i taka trochę jestem półprzytomna:)

Zuzce chyba "odpukać" minął ten katar....ale następny ząbek dzis w nocy sie na maksa wyrzynał....

reklama
Witajcie u nas nocka o niebo lepsza od ostatnich..Julcia jeszcze spi a ja buszuję po necie:-D:-D:-D

Agatkas super ten żłobek:tak::tak::tak:

Ma ktos polski numer do Pyciolka....napisalabym jej smska ale mam tylko ten zgraniczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ciekawe co u nich, jak mój zięciunio??:confused::confused::confused:

Witajcie u nas nocka o niebo lepsza od ostatnich..Julcia jeszcze spi a ja buszuję po necie:-D:-D:-D

Agatkas super ten żłobek:tak::tak::tak:

Ma ktos polski numer do Pyciolka....napisalabym jej smska ale mam tylko ten zgraniczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ciekawe co u nich, jak mój zięciunio??:confused::confused::confused:

No właśnie nie ma jej polskiego numeru...na gg się odezwałam, ale w sumie jakby juz usiadła na gg to i na bb by weszła:)

Agacia Jula śpi w dzień bardzo róznie raz 30 minuta a raz 2,5 godzinki :tak::tak::tak::tak:

Zapominajka a nie boisz się tych wszystkich choróbsk???moja koleżanka oddała małą do żłobka i jak na razie non stop jest na zwolnieniu bo mała tak choruje...łapie wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ciekawe jak Alex i Pyciołek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie nie ma żłobka. Są tylko przedszkola. A dla rocznego dziecka, gdybym chciała wrócić do pracy to tylko niania. Zajęcia dla roczniaków w przedszkolu to po 1h tygodniowo i z rodzicami...
Ale próbuję troszkę teściową zaangażować. Może coś się wykluje.

No własnie wiesz...teraz jej cieżko bedzie się chyba odezwać jak Alex nawet wstawać nie może:(
Co do żłobka....to ja chyba tez bym chciała Zuzie chociaż na kilka godzin zaprowadzać do takiego jakby prywatnego żłobka ktory jest dosłownie 5 min drogi od nas : Tosia - Centrum Opieki Nad Dzieckiem - Strona Gł , ale to chyba tak po wakacjach:)

Ja wczoraj poszłam z koleżanką na kawę wieczorem i skończyło się na kilku drinkach i wróciłam do domu przed pierwszą w nocy i taka trochę jestem półprzytomna:)

Zuzce chyba "odpukać" minął ten katar....ale następny ząbek dzis w nocy sie na maksa wyrzynał....

Agatkas grunt, że się rozerwałaś.

Witam się;
młody mi właśnie zasnął, aż w szoku jestem. Pewnie o 18 będzie chciał już dobranoc nam powiedzieć...

dZIEWCZYNKI CZY KTÓRAŚ MÓWIŁA COS O TYM ŻE JEJ DZIECKO STAWIA JEDNĄ STÓPKĘ DO ZEWNĄTRZ?????
jEŚLI TAK TO PROSZĘ SIĘ UJAWNIĆ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D I POWIEDZIEĆ AGATCE CZY BYLA JUŻ WIZYTA U ORTOPEDY I CO POWIEDZIAŁ????

reklama
Pyciolku mam nadzieję,że u was wszystko w porządeczku,odezwij się jak tylko będziesz miała taką możliwość !!!

U nas jak narazie 2 stopnie na plusie ale wcześnie rano troche sniegiem posypało,strasznie się ciągnie w tym roku ta zima buu
Jutro wracam do pracy po 10-dnioym L4 i zaczęły i się 11 mam nadzieję,że wytrzymam,no a Emilka jutro do dziadków jedzie i dopiero w niedziele ją zobaczę. Bardzo się cieszę,że mam pracę ale z drugiej strony te kilku dniowe rozstania z małą są okropne ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry