Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie oglądam bo nie mam polsatu ale czasami oglądam Majkę na TVN ale tak jakiś dziwny jest ten serialOglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia
Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?
Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia
Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?

okpostaram się w ciągu najbliższych dwóch tygodni tam trafić
o ile będą miejsca ;-)

Czesc;-)
Ale mi sie nic nie chemały obudził sie o 6 z krzykiem wchodze do niego a ten spi pewnie mu sie cos snilo ale tak przez pol godziny co chwile albo krzyk albo ryk no to wzielam go do siebie bo spac mi sie chcialo a przez to nie moglam zasnac ale maly doszedl do wniosku ze jednak juz sie wyspal
ale dopiero co sie zwlekłam z łozka
ide zrobic kawe i jakies sniadanie malemu;-)
aaaau nas znow snieg a wczoraj juz wiosna na maksa byla
![]()
Witam!! Ja tylko chciałam się przywitać i życzyć iłego dnia wszystkim :-) Za chwilkę jadę do pracy ...
Nio to papatki :-)