Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie oglądam bo nie mam polsatu ale czasami oglądam Majkę na TVN ale tak jakiś dziwny jest ten serialOglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia
Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?
Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia
Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?

okpostaram się w ciągu najbliższych dwóch tygodni tam trafić
o ile będą miejsca ;-)

Czesc;-)
Ale mi sie nic nie chemały obudził sie o 6 z krzykiem wchodze do niego a ten spi pewnie mu sie cos snilo ale tak przez pol godziny co chwile albo krzyk albo ryk no to wzielam go do siebie bo spac mi sie chcialo a przez to nie moglam zasnac ale maly doszedl do wniosku ze jednak juz sie wyspal
ale dopiero co sie zwlekłam z łozka
ide zrobic kawe i jakies sniadanie malemu;-)
aaaau nas znow snieg a wczoraj juz wiosna na maksa byla
![]()
Witam!! Ja tylko chciałam się przywitać i życzyć iłego dnia wszystkim :-) Za chwilkę jadę do pracy ...
Nio to papatki :-)