Agacia82
Mami :)
a ja tam lubie Majke,, no Majka moglaby byc bardzie atrakcyjna
, ale mi to nie przeszkadza
![]()
No właśnie ... strasznie chuda jest, i nóżki jak patyczki. Przeraża mnie ilość odcinków bo podobno aż 170.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja tam lubie Majke,, no Majka moglaby byc bardzie atrakcyjna
, ale mi to nie przeszkadza
![]()

No właśnie ... strasznie chuda jest, i nóżki jak patyczki. Przeraża mnie ilość odcinków bo podobno aż 170.

:-(

witajcie kochane
Aluś właśnie zasnął....o 18.00 dostał paracetamol w czopku 250mg...no tak trzeba...ale w sumie dostał 2 takie czopeczki dzisiaj.dzielny jest bardzo!nawet sie bawiliśmy i śmiał się...
jak narazie nie mam czasu ani ochoty opisywać jak to było wczoraj...w każdym badz razie miałam dość...
a w nocy spał ładnie,praktycznie cały czas od 21.30 do 7.00także przespał co najgorsze i nie było potrzeby podawać środków nasennych.
dziekuje kochane za troskę,,,,całuję
Teraz będzie już coraz lepiej, trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do zdrówka.Oglądam właśnie moment prawdy i zastanawiam się czy jestem osobą która mogłaby wziąć udział w takim programie (oczywiście teoretycznie, bo za nic bym tam nie poszła) i doszłam do wniosku ze mam całą masę tajemnic, takich które wiele osób mogły by zranić. Są to stare czasy....ale jednak są.... I tak sobie myślę czy jestem przez to złym człowiekiem, żoną...?
Ależ mnie wzięło na przemyślenia
Oglądacie Hotel 52??? Mnie osobiście jak na razie przypadł do gustu a Wam?
Ja juz nastawiłam nagrywarke na KSD, Usta usta...jeszcze podobno jakies na TVP sa jakies seriale...![]()

Olcia wiem wiecej......
Dobranoc
Hotel 52 na polsacie w czwartki o 21.00
Majkę oglądam czasami....ale jakoś mnie ta aktorka denerwuje...
Licencja na wychowanie na TVP 2 chyba w środy i czwartki o 18.45...całkiem fajna ale widziałam tylko jeden odcinek...
Ja jeszcze oglądam Na dobre i na złe![]()
Spotykają się dwie blondynki i jedna mówi;
-ty słuchaj, wiesz że w tym roku sylwester wypada w piątek?
Na to druga;
-Kurcze żeby tylko nie trzynastego

A co do Momentu Prawdy - jak bym poszła to mój mąż by się ze mną rozwiódł.Tzn. od czasu jak jesteśmy razem jestem grzeczna ale wcześniej - głównie na studiach to troszkę się szalało
![]()

Jeśli mężowy nie wróci zbyt późno z kursu to wybierzemy się później do CH rozejrzeć się za kurtką na wiosnę dla małego 

Przysłali mi na poczte wyciąg z payback i jak sobie popatrzyłam na te nagrody to zapragnełam gorąco cos takiego Noc z Musicalem dla Dwojga niestety to tylko marzenia scietej głowy:-(

Ollcia wow ! gratulacje szcześciaro, ja nic nigdy nie wygrywam nawet 3 w lotka ( no ale, za często to nie gram
)
wyłożyłam 10zł, a wyciągnęłam 216zł 
Ja oglądam Na Wspólnej, a ostatnio zaczęłam oglądać Licencję na wychowanie - fajne
a co takiego wiesz?
A w ogóle to wczoraj wygrałam 200zł![]()