reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mopku duzo Ci brakuje bo mi ok.50000punktow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ceny(czyt.ilośc potrzebnych punktów) mają z kosmosu...z reszta jak w każdym programie lojalnościowym:cool::cool::cool::cool::cool:
Ja ostatnio sobie odebrałam nagrodę, taką fajna patelnie wok ( a nawet dwie, bo drugą próbuje lunąc na allegro) z emali olkusz i mam mało punkcików, no i jeszcze, co z całą resztą dobrodziejstwa inwentarza zrobic na tyle czasu, ale byłoby cudnie sie tak wyrwać, cos zobaczyc, wyluzować, po prostu bosko

reklama
dzięki, Madzienko :tak:
gdzie wygrałam to już napisałam wyżej ;-)
a Licencję na wychowanie dopiero w tym tygodniu zaczęłam oglądać i ja oglądałam rano o 7:45 wczoraj i dzisiaj na TVP2, ale właśnie sprawdziłam i o 13:15 też jest więc możesz obejrzeć :tak: fajne to jest, o takich dwóch rodzinkach i wychowywaniu dzieci :tak:

dzięki, Madzienko :tak:
gdzie wygrałam to już napisałam wyżej ;-)
a Licencję na wychowanie dopiero w tym tygodniu zaczęłam oglądać i ja oglądałam rano o 7:45 wczoraj i dzisiaj na TVP2, ale właśnie sprawdziłam i o 13:15 też jest więc możesz obejrzeć :tak: fajne to jest, o takich dwóch rodzinkach i wychowywaniu dzieci :tak:

Dzieki zaraz poogladam

ollcia oki oki:tak:;-)

Wiecie, moj Tomek ma nadprzyrodzone zdolnosci, wczoraj wieczorem pytał mnie, kiedy będzie następna gra miejska (bo mamy takie hobby, ze ze dw arazy w roku robimy z siebie wariata i gonimy po miescie w poszukiwaniu roznych dziwnych ludzi lub przedmiotów) no i klikam na maila, a tam nowe zaproszenie na 13 marca, fajowo :-):-):-)

reklama
Ja też uzależnioa :tak::-):rofl2: robię srednio raz w tyg tylko mięsko marynuję w tej przyprawie z odrobiną oliwy całą noc dodaję łyżeczkę miodu a potem panieruje w pokruszonych płatkach kukurydzianych i jest obłędne jk z KFC tylko jakie tuczące:zawstydzona/y:

Mopku a ja mam pytanie a propos tego gyrosa..zamarynowane miesko smażysz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry