Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekiPyciolku ja polecam LIPOMAL![]()

. Za chwilę jedziemy na kolejne testy dań, ciekawe czy i tym razem Majusi coś posmakuje. Przynajmniej mam tyle rozrywki, że gdzieś wyjdę z domu.
no ja zaglądam....na poprzedniej stronie połowa postów przecież to moje,no ale nikt tego nie widzi....a ja się tak staram..buuuu![]()

Witajcie i ja się pojawiłam
P już po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze
Dzieki za kciuki;-)

Już zawieszoneW czasie zawieszania Zuza skorzystała z okazji i wylała dwie kawy, wywaliła sobie deserek na głowę i ogólnie łobuzowała....

Hej i ja jestem!
Ostatnio może nie za często ale się pojawiam. Ale to niestety przez mojego głupiego brata bo od kiedy się wprowadziła dwa tygodnie temu to no stop coś grzebie przy kompie a na niczym się nie zna a zachowuje się i przemądrza jak by miał mgr z informatyki, no więc podsumowując to już chyba 4 raz tak na grzebał że komputer nie chciał chodzić.
A na dodatek mama wyjechała więc mój brat nikogo nie pytając o zdanie wziął sobie małego i niby miało być tylko na weekend a mały jest do dzisiaj, już nam dość bo on jest taki nie grzeczny ze chyba nie znam bardziej rozwydrzonego dzieciaka i jeszcze na dodatek sie rozchorował i biega po całym mieszkaniu i kaszle , kicha i rozsiewa zarazki a jak zwróciłam uwagę mojemu bratu to stwierdził że ja jestem jakaś dziwna i mam chyba jaki problem ze sobą
gówniarz jeden![]()
Kutwa dzieć mi szwankuje
goraczke miał rano 38.5stciekawe czemuż to?
dałam mu ibum,clemastin i vit C....mam jeszcze Wapno ale otworzyć nie umiem,bo mój niemąż emanuje potężną energią
chciałam iść po pumex albo jakiś syropek do apteki tylko jak mam wyjść jak dzieć gorączkuje....przyszywana teściowa w pracy a ja tutaj nikogo nie znam
jakie syropki na przeziębienie są bez recepty?
Dzień dobry
Madzienko-bardzo się cieszę, że operacja się udała
reniu,ale Ci zazdroszczę tej pogody....
pyciolku-ja na przeziębiene podawałam oscillococcinum (granulki do rozpuszczania, pół opakowania dwa razy dziennie) i engystol (tabletki, które można rozpuścić, 3 razy dziennie po jednej tabletce). Ale to są leki homeopatyczne, przeciwwirusowe.
U nas ciąg dalszy choroby. Już tydzień siedzimy w domku... A do tego młody odmówił jedzenia i ostatnio je tylko kilka łyżek kaszki, ilka łyczkow mleka, odrobinę zupki, na szczęście mógły jeść nono stop jogurty i jabłka, chociaż tyle...

Witajcie kochane;
wiosna idzie, wzięłam się za porządki i na nic czasu nie mam... A młody asystuje i baaaardzo pomaga, dzięki czemu czas wydłuża się znacznie tych czynności.
Madzienko cieszę się, że operacja udana!!!
myślałam,że osiwieje
mechanior mały....nawet rączką kręcić ni mogłam bo wszędzie łapki wcinał

kolejny wydatek to elektryczna maszynka do mięsa

Ja tez mam taką przedwojennąto ja przed chwilą mieliłam mu mięsko na pulpeciki....nie sama z małym....Bożeeeemyślałam,że osiwieje
mechanior mały....nawet rączką kręcić ni mogłam bo wszędzie łapki wcinał
maszynka z czasów wojny chybakolejny wydatek to elektryczna maszynka do mięsa
![]()
Ja tez mam taką przedwojenną![]()