Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz ja jestem sporadycznie,ale zawsze widzę, że Mamusia nasza cosik naskrobała;*:*:* buziaczki i uśmiech dla Kanusi:*a jakos nie mam weny i nastroju chyba przesilenie wiosenne
a poza tym jako cos napisze czas od czasu to malo kto zauwaza ze jestem
Boze jak ja sie ciesze,ze nie mam jednak tego autka....chociaż czasem chciałoby się gdzieś dupeczke podrzucić.....ale zawsze jest dziadziudzień dobry....
wspominałam Wam kiedyś,że dupnęła nam turbina w aucie...zamówiliśmy i regenerowana kosztuje 1050 złz nowa 2500z
do tego jeszcze jakies pierdulniki to zas z 400 zl....wiecznie cos....
wydatek goni wydatek
jade do mamy,przyjedzie po nas szwagier z kumplem i zaholuja autko na kanal....
a mi sie nie chce z domku wylazic,tym bardziej na noc....
Alex juz weselszy ale katarek jeszcze siedzi ale znacznie mniej![]()
Witam wśród naswitam! przygarniecie mnie?Jestem mamusią grudniowego dzieciaczka jak wy wszystkie
Moja córeczka Patrysia ur się 22, najwspanialszy prezent pod choinkę jaki można sobie wymarzyć. Chciałabym tutaj miło spędzić wolny czas (czasami takowy jest).

U nas już dosyć spora warstwa tego białego g..a!![]()
jak zobaczyłam to rano 

dzień dobry....
wspominałam Wam kiedyś,że dupnęła nam turbina w aucie...zamówiliśmy i regenerowana kosztuje 1050 złz nowa 2500z
do tego jeszcze jakies pierdulniki to zas z 400 zl....wiecznie cos....
wydatek goni wydatek
jade do mamy,przyjedzie po nas szwagier z kumplem i zaholuja autko na kanal....
a mi sie nie chce z domku wylazic,tym bardziej na noc....
Alex juz weselszy ale katarek jeszcze siedzi ale znacznie mniej![]()
trzeba rozrząd wymienić i klimę naprawić która nam siadła 
witam! przygarniecie mnie?Jestem mamusią grudniowego dzieciaczka jak wy wszystkie
Moja córeczka Patrysia ur się 22, najwspanialszy prezent pod choinkę jaki można sobie wymarzyć. Chciałabym tutaj miło spędzić wolny czas (czasami takowy jest).

Ja właśnie zmagam się z AZS u mojej córci. W nocy też popłakiwała co jakiś czas bo strasznie ją zesypało. Kąpałam ją wczoraj w nadmanganianie potasu i zmiany troszkę zbledły. Mam nadzieję na jakąś poprawę bo alergolog dopiero na 23 marca. Patka ma 6 ząbków, właśnie już miał wyjść jej 7, a tu znowu się schował i znów będzie ją męczył. Marzę o tym że przespać noc, ale z powodu stanu jej skóry już nawet ja nie mogę spać jak ona śpi bo się martwię. Przechodzimy na jeszcze bardziej rygorystyczna dietę a już i tak mało co możemy jeść....
a jakos nie mam weny i nastroju chyba przesilenie wiosenne

Oj mnie też nie zauważają, a jak coś napisze to zaraz nikogo nie ma
![]()

Słyszałyście że w Łodzi ktoś wygrał 12 milionów w Totka.....
Tygrys to Ty????![]()
Słyszałam! Muszę rodzinę obdzwonićhahahhahaha

Wiecie co... cały czas myślałam że do pracy pójdę jak Bartek pójdzie do przedszkola we wrześniu w przyszłym roku, ale zastanawiam się czy nie iść kilka miesięcy wcześniej - tzn, jakoś styczeń-luty...
A gdzie do pracy olcia idziesz???

a jakos nie mam weny i nastroju chyba przesilenie wiosenne
przyłączam się do koleżanki pyciołkowej, tylko klapek pomoże na takie pomyslowe mamusiemamusiu juz dawno chyba klapka w du....e porządnego nie dostałaś![]()

Agacia następna sie domaga opier...papierJakie taniutkie źródełko ?
Oj mnie też nie zauważają, a jak coś napisze to zaraz nikogo nie ma
![]()

;-)a taniutkie żródełko to po prostu fajne ciuszki używane, albo wręcz nieużywane tylko np zwroty ze sklepów mam w okolicy znajomą która sprzedaje