• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wyskoczyłam do biblioteki bo mi sie zapas czytadeł skończył, ale już się melduję, na ile mi rozrabiaka pozwoli ;-) a z tym to róznie bywa, przegoniłam ją na piechtę, zeby była zmeczona i bez numerków wieczorem zasnęła

Tygrysa brakuje jak nic, ale reszta tez cos sie konspiruje Bliżniaczki, Zapominajka, Kokusia też sie nie pojawia coś :confused: dalej nie wymieniam zeby nie było ze ktos pominięty :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mopek super sprawa z tymi ciuszkami. Moja koleżanka miała takie znajomości w jednej firmie ... ale nie będę pisała jakiej, ale powiem, że kupowała ciuchy dla siebie za pół darmo :tak:

Ja odebrałam paczuszkę, przyszły bigle i kamienie swarovskiego :tak:

Ja po wizycie u lekarza, bo cos mnie gardło boli od tygodnia i juz mam doys tych pastylek od bólu...i co sie okazalo ze mnie angina zaczyna atakować, wiec dzisiaj z nią walczę:evil::evil::evil:

reklama
oooo, to koniecznie pochwal się jak już zrobisz :tak::tak:

:tak:
Ale to nic takiego, kupuje np. takie bigle
Bigle Srebrne 925 Otwarte Swarovski Pozłacane KZ1 (942562164) - Aukcje internetowe Allegro
do tego np. te kamienie
6744 14mm Swarovski Kwiatek Peridot Promocja (939954734) - Aukcje internetowe Allegro
Co do ręcznych robótek - ja jestem w trakcie szycia sobie torby. Miałam w domu jedną zbędną zasłonkę z Ikei o taką IKEA | Tekstylia okienne | Zasłony | BOMULL | Zasłony, 2szt i sobie szyję z niej torbę taką kwadratową z uszami - na ramię :-)
Kupiłam do niej takie motylki MOTYL naszywka naszywki aplikacje termo JEANS BLU (918775694) - Aukcje internetowe Allegro i obszyję ją tak naokoło fastrygą z granatowej muliny :-)

Taki mam pomysł - co z tego wyjdzie - się zobaczy :-p

Brzmi ciekawie :tak: Czekam na efekty!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry