Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że już jest lepiej i wcale Ci sie nie dziwie, że sie poryczałaś, pewnie też bym tak reagowała. Super, że ada to silna dziewczynka i radzi sobie z tym dziadostwemPowiem Ci że tego dnia kiedy wzięli krew na posiew bo ten antybiotyk która Adi brała nie działał myślałam że zwariuję. Najczarniejsze scenariusze w głowie przerabiałam. Koszmar. Jeszcze dorwałam się do netu i poczytałam to już wogóle. Kaśce nic nie powiedziałam bo i tak była zdenerowana. Z mamą jak gadałam to sie poryczałam aż z nerwów. Straszne mi się wydawało to że Ada ma zapalenie płuc. Jak się okazało - bywają gorsze rzeczy.
Kaśka moja się dziś smiała że przez Adę zabronili odwiedzin. "zagrożenie epidemiologiczne".
Dziś już się można śmiac bo dziecko z dnia na dzien wraca do życia. Już dziś podobno utrzymać jej w pokoju się nie dało.![]()
Witaj kochanaJa się tylko przywitam... Podczytuję Was kochane ale jakoś weny do pisania brak... :-(
Witaj kochana
Co słychać? Ostatnio chyba taki czas że prawie wszystkim weny brak, chyba przesilenie wiosenne

pokasłuje nadal ale to podobno nastepstwa anginy wiec mamy cierpliwie czekac az kaszel przejdzie.....Witajcie;
u mnie dziś piękne słoneczko od rana. I już się spaceru nie możemy doczekać.

U mnie też
A jeszcze do tego otworzyły u nas dziewczyny taką fajną kawiarnię w której jest wieeelki pookój dla dzieci i mnóstwo zabawek...i właśnie sobie dziś tam z Zuzią na kawkę pójdziemy
Dziewczyny przy moim trzecim piętrze codziennie nasuwa mi się pytanie od kiedy dzieci chodzą po schodach![]()