reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja wzięłam dzisiaj i jutro wolne, żeby szykowac święta, a rano dostałąm telefon ze w nocy umarł mój Wujek, jeszcze wczoraj się z nim widziałam w pracy, bo On z nami współpracował i dawałam mu zadania na dzisiaj, a On zmarł we snie, już mi sie nic nie chce szykować i wogóle do kitu to zycie:-(

Blizniaki przykro mi.

Moje dziecię manny nie lubi i co ugotuję to daję psu ( bo ta z kolei jak widzi mannę to aż piszczy z radości)

Olcia może coś ci się poprzesuwało. A może jednak test się mylił :p

Tygrys dzieje się u ciebie :D
Czemu cię nie ma?

oj no jakoś tak wychodzi ze czasu brak a jak juz jest to sie czlowiekowi kompa nie chce odpalać:-p:zawstydzona/y:

tygrysek82??był na naszym forum???hmmmmm:-p:-p:-p:-p
Pewnie że pamiętamy tylko zaglądaj częsciej:tak::tak::tak::tak:Mamą???wow!!!!!!
mpyhRA]http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA[/video]

oooooo kochana Madzia pamieta Tygryska:-p:sorry2:

Bliźniaki współczuję :(

Ale Was naszło na tą kaszke, ja nigdy nie gotowałam, ale jak tak zachwalacie to spróbuję bo cos ostatnio Maja nie chce jeśc kaszek ryżowych. Mielismy jechac dzisiaj do cioci na imieniny, ale chyba złapała grype żołądkową, bo wylądowała w nocy w szpitalu, więc nie będę narażać małej na chorobę.
Cos sie u nas pochmurzyło, ale trzeba się wybrać po jajka na placek. Zamówiłam foremki na allegro, bo nie chce mi sie juz szukać po sklepach, a tak to przyjda zaraz po świętach.

ja taki zestaw do piaskownicy kupilam w tesco pelno tam tego i maja taka fajną plastikową taczke a w niej wiaderko i grabki i szpadelek i foremki:tak::tak: a to wszystko za jedyne 19 zl!!!!!!:-) OKAZJA!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Fifi od jakiegos czasu wzgardza kaszkami:baffled::baffled:

Blizniaczku przykro mi...........

Dobry wieczór :)

Chyba jestem dziś tu sama :-(

Mój G był 2 dni poza domem ( w Gdańsku- a my mieszkamy na śląsku) dziś wrócił o 6 rano i na 8 poszedł normalnie do pracy :szok:, teraz śpią z Alankiem a ja się nudzę :zawstydzona/y:, smutno było bez niego, ale robi to wszystko dla pieniędzy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: (rachunków)

Jakoś ostatnio zamknełam się w sobie chyba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(... czytam, ale nic nie piszę.... wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, jak byłam z brzusiem to łatwiej mi się z Wami klikało, a teraz.... nie wiem co jest :zawstydzona/y::-(

Hejka
melduję się na dzieńdobry i dobranoc od razu
dzień minął jak szalony ale za to własnoręczne babeczki i serniczek w domu mam a takze makowce oraz schabik pieczony :-) uffffff padam,
na jutro tylko lukrowanie, a w sobotę wreszcie odpoczynek :tak:

Blizniaczku bardzo mi przykro

reklama
Do góry