Czesc Dziewczynki. I ja postanowilam nie dopuscic do tego, zeby forum umarlo, wiec jestem

U nas swieta rowniez zlecialy szybciutko, w pierwszy i drugi dzien swiat odwiedzalismy rodzinke, wiec bylo sympatycznie. Ja wagi nie mam w domu, ale wcale by mi nie przeszkadzlo pare kilo do przodu i w sumie to teraz mi przeciez wolno

W paitek mam pierwsza wizyte u lekarza, wiec dowiem sie jak tam nasza fasolka. Powoli przyzwyczajam sie do mysli, ze ponownie zostane mama. Mam dni, ze ciesze sie bardzo, ale tez takie, ze dol mnie lapie i zastanawiam sie jak dam sobie rade:-( Chyba ciazowe hustawki nastrojow mnie dopadaja

Apetyt mam ogromny, moglabym jesc i jesc, a zwlaszcza slodkie, a jak czujw glod to mnie lekko mdli, wiec zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy. Pare dni temu tak mnie bolal brzuch caly dzien i w nocy, a zwlaszcza po jednej stronie, ze juz na pogotowie chcialam jechac. Oczywiscie w ruch poszedl internet, naczytalam sie o ciazy pozamacicznej i innych bzdurach i wkrecac sobie zaczelam jakies glupoty

Na szczescie bol minal, wiec jestem spokojniejsza

My na wakacje wybieramy sie do Wloch, do Toskanii. Znajomi maja tam domek, ktory nam za free pozycza i tylko nas podroz i jedzenie bedzie kosztowac, wiec szkoda byloby nie skorzystac;-)