reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc Dziewczynki. I ja postanowilam nie dopuscic do tego, zeby forum umarlo, wiec jestem:tak:
U nas swieta rowniez zlecialy szybciutko, w pierwszy i drugi dzien swiat odwiedzalismy rodzinke, wiec bylo sympatycznie. Ja wagi nie mam w domu, ale wcale by mi nie przeszkadzlo pare kilo do przodu i w sumie to teraz mi przeciez wolno:-D
W paitek mam pierwsza wizyte u lekarza, wiec dowiem sie jak tam nasza fasolka. Powoli przyzwyczajam sie do mysli, ze ponownie zostane mama. Mam dni, ze ciesze sie bardzo, ale tez takie, ze dol mnie lapie i zastanawiam sie jak dam sobie rade:-( Chyba ciazowe hustawki nastrojow mnie dopadaja:tak: Apetyt mam ogromny, moglabym jesc i jesc, a zwlaszcza slodkie, a jak czujw glod to mnie lekko mdli, wiec zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy. Pare dni temu tak mnie bolal brzuch caly dzien i w nocy, a zwlaszcza po jednej stronie, ze juz na pogotowie chcialam jechac. Oczywiscie w ruch poszedl internet, naczytalam sie o ciazy pozamacicznej i innych bzdurach i wkrecac sobie zaczelam jakies glupoty:baffled: Na szczescie bol minal, wiec jestem spokojniejsza:tak:
My na wakacje wybieramy sie do Wloch, do Toskanii. Znajomi maja tam domek, ktory nam za free pozycza i tylko nas podroz i jedzenie bedzie kosztowac, wiec szkoda byloby nie skorzystac;-)

Asiulka zazdroszczę tych Włoch. Byłam kiedyś, ale nie w Toskanii, tzn tylko przejeżdżaliśmy przez nią i brak słów na opisanie, cudo, pewnie, że trzeba wykorzystać taka okazję.

Ollcia jedziemy tam pierwszy raz na własną rękę. W tamtym roku była tam teściowa więc troszkę nam opowiedziała. Wynajmujemy pokój w domku, takie gospodarstwo agroturystyczne, może nie jest tam nowocześnie, ale nie jestem wymagająca. Zobaczymy czy rzeczywiście miejsce jest warte polecenia.

Coś mnie ostatnio denerwują seriale i przestaje oglądać niektóre, ale you can dance znów weszło w mój grafik :-). Pięknie tańczą.

Kana ja też się dziwię jak szybko u nas Maja się rozwija i ile już wie. Pewnie każda z nas się zastanawia kiedy te dzieci tak szybko wyrosły :-D Zaczyna wszystko powtarzać, trzeba uważać co się mówi i robi.

witajcie po swietach
dopiero wczoraj wrocilismy od rodzicow
wiec dzis wielkie pranie po podrozy,no i powrot do rzeczywistosci, a w domciu bylo tak dobrze, nie wiem kiedy ja w koncu sie przyzwyczaje to tej stolicy:-(
a teraz zapraszam na kawke

Witam i ja;
u nas jest taka śliczna pogoda, że aż przykro w domu siedzieć.

Asiulka początki takie są, ale za kilka tygodni fasolka już będzie tylko radości. Oczywiscie zdrówka wam życzę.

Hejka
u nas tez wreszcie ładnie smigamy zaraz na spacerek,
Pati szaleje po mieszkaniu z "córeczkami" w wózku poprawia je co chwila i daje bu bu ;-)
Tomek tez w domu bo dzis egzaminy 6- stoklasistów, wiec dostali wolny dzien i tylko próbe przedstrawienia maja po południu ( na otwarciu zawodów, jutro, cała klasa robi za zywy tort ;-D )

Dzień dobry! U nas też prześlicznie więc zaraz się zbieramy na spacerek:) Moja Zuzia tez od kilku dni robi wszystko o co ją poproszę, rozumie wszystko praktycznie co do niej mowię:) Fajne to jest:)

U wszystkich ładna pogoda, a u mnie szaro buro. Prześlijcie mi tu trochę słoneczka. Trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj przed 20sta bo mam ważne spotkanie.

reklama
Dzien dobry;-)
I u nas dzis pieknie i slonecznie, ale na spacerek wychodzimy dopiero po poludniu, bo drugi tydzien siedze od rana w kuchni, maz z tesciem i znajomym koncza daszek w naszym przyszym domu, a ja musze codziennie gotowac im, tesciowej, sobie i malemu, wiec troche czasu to zajmuje:sorry:
Zaraz klade Filipa spac, pozniej obiadek, spacerek, cos trzeba w domku zrobic i tak codziennie:eek: Ahhh dobija mnie ta monotonia. Jak sobie pomysle, ze tak jeszcze przez kilka lat to jakos nieciekawie mi sie robi. Chyba jakis podly nastroj mnie dzis dopadl mimo tej pieknej pogody. Ale juz koniec nie bede Wam tu smecic:tak:
Powiedzcie mi dziewczynki jak Wasze dzieci spia od momentu zmiany czasu i dluzszych dni? Filip wstaje o 7 rano, a spac idzie o 21, a ja rano zwlec sie z lozka nie moge:sorry: Jeszcze miesiac temu spal zazwyczaj do 8, a teraz wedlug starego czasu budzi sie juz o 6:szok: Pewnie jest to zwiazane z coraz dlzuszym dniem, a my w dodatku nie mamy w oknach zadnych rolet ani zaslon i slonce nam rano perfidnie swieci w okna, wiec moze to daltego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry